Haber Ara :

 

 

Yabancı ziyaretçilerin ‘ezan’ aşkı
Tapu ve Kadastro Teşkilatı 165 yaşı
Türkiye’de gündem freni patlamış ka
Üç aylar başlıyor
Kaymakam okullarda incelemede bulun
Konya-Beyşehir-Derebucak 2012'de tamamlanacak

Konya-Beyşehir-Derebucak 2012'de tamamlanacak

  Bu haber 28 KASIM 2011, Pazartesi 20:44:16 eklenmiştir. 854 kez okunmuştur.
Konya-Beyşehir-Derebucak 2012\'de tamamlanacak Konya sınırları içerisinde yapımı programlanan 998 kilometrelik bölünmüş yolun 838 kilometresinin bitirildiği, Konya-Seydişehir-Antalya ve Konya-Beyşehir-Derebucak bölünmüş yol yapımı çalışmalarının da 2012’de tamamlanacağı kaydedildi

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

 

KARAYOLLARI 3. Bölge Müdürü Mahmut Yıldız, Konya-Seydişehir ve Konya-Beyşehir yolları hakkında da bilgi veren Yıldız, “Konya- Seydişehir yolunun toplam 132 km uzunluğundaki projede, bugüne kadar 63 km’lik kesim bölünmüş yol olarak tamamlanarak trafiğe açılmıştır. Seydişehir’e kadar kalan 33 km’lik kesimde çalışmalara devam edilmektedir. 93 km olan Konya-Beyşehir yolunun, 22 km’lik kesiminde bölünmüş yol yapımı çalışmaları tamamlanmıştır. 10 km’lik kesimde yapım çalışmalarına devam edilmekte olup, Beyşehir-Ilgın ayrımı arasındaki 33,5 km’lik kesim de ihale edilmiştir. İhale süreci devam etmektedir. Ayrıca; geri kalan 27 km’lik kesimin ihalesi 28 Kasım 2011 tarihinde yapılacaktır” şeklinde konuştu.

KIŞ HAZIRLIKLARI TAMAM    

Ayrıca 2011-2012 kış programında bölge müdürlüğünün 580 işçi, 198 teknik personel ve memur olmak üzere toplam 778 personel ile hizmet vereceğini de ifade eden Mahmut Yıldız, “Kış programı için gerekli olan 7 bin ton tuz, 25 bin ton agrega, 184 adet iş makinesi, 156 adet kar bıçağı, tuz serici, rotatif gibi ataşmanla 31 bakımevi, 8 şube şefliği olmak üzere 39 iş yerinde 57 farklı ekiple 24 saat esasına göre kar ve buz mücadelesi yapılacaktır. Sürücüler 24 saat karayollarına ait 159 numaralı telefonla sıkıntılarını iletmeleri halinde kendilerine yardımcı olunacaktır” dedi. 
Kaynak: yenimeram.com.tr


Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
Facebook Facebook Digg Digg Google Google  
YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Hakaret içeren yorumlar kesinlikle yayınlanmaz. Yazılan yorumlardan bgrt.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
beyşehir
2023 mü yoksa
biz ortada yol falan görmüyoruz bir senede hangi yol tamamlanmışda bu yol yapılacak.
Mustafa
Haydi Hayırlı Traşlar
Hakikaten bu Konya ve Beyşehirin bürokratları ile siyasetçileri pilot yahu.Bölünmüş yol yapımı 2012'de tamamlanacakmış.Yapılan 20 kmçlik yol 3 sene sürdü.İşte geldik 2012 ye.Bitirin de görelim.İnsanları aptal yerine koymayın.Çok komik oluyorsunuz.
beyşehirli
gözünüzle mi bakıyorsunuz? yoksa...
bu açıklamaları yapanlar nerde yaşarlar bilmem ki? ağzı olan konuşuyor. göz var izan var ama adamın söylediği yollar beyşehir de yok... dedimya seydişehir tarafına bakıp orayı beyşehir falan mı zannediyorlar... hayırlı işler...


Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 


Untitled Document

 Firmalar 2

Untitled Document
 
Çiftçiden şükür duası
Hüyük’e “evet” dediler
Teknoloji tasarım ürünleri göz kamaştırd
Şampiyonluk kupasını böyle kaldırdılar
Minik öğrencilerden anneler günü etkinli
Beyşehir’e panoramik turlar
Böyle Milli Park Yok!
Sarı Kardeşler Dünya Şampiyonasında
Söz akademisyenlerde!
Seydibey büyüyor
Ak Parti'den Anneler Günü Programı
Elleriyle Balık Topluyorlar
İldeniz Türkiye şampiyonu
Midibüs ile Tır Çarpıştı 1 Ölü, 19 Yaral
 
Lütfen haber arşiv tarihi seçiniz.

 

 

Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz. Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
bgrt Tel: 512 1030 Faks: 512 4325 bgrt@ttmail.com
Bu Site haber scripti Sistemi kullanilarak Gazi Soft Tarafindan Hazirlanmistir.