Haber Ara :

 

 

Yabancı ziyaretçilerin ‘ezan’ aşkı
Tapu ve Kadastro Teşkilatı 165 yaşı
Türkiye’de gündem freni patlamış ka
Üç aylar başlıyor
Kaymakam okullarda incelemede bulun
Ak Parti İlçe Kongresi Cumartesi Günü Yapılacak

Ak Parti İlçe Kongresi Cumartesi Günü Yapılacak

  Bu haber 19 ARALIK 2011, Pazartesi 20:14:51 eklenmiştir. 375 kez okunmuştur.
Ak Parti İlçe Kongresi Cumartesi Günü Yapılacak Beyşehir - Adalet ve Kalkınma Partisi Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu yaptığı yazılı açıklamada, “24 Aralık 2011 Cumartesi günü saat 14.00'te Göl Düğün Salonu'nda yapılacak olan 4’ncü olağan kongremize tüm hemşerilerimizi bekliyorum” dedi.

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

 

Ak Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı’nın 11 Aralıkta 2011 Pazar günü yapılması gerekirken ertelenen olağan kongre 24 Aralık 2011 Cumartesi günü yapılacağı bildirildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu yaptığı yazılı açıklamada, “24 Aralık 2011 Cumartesi günü saat 14.00'te Göl Düğün Salonu'nda yapılacak olan 4’ncü olağan kongremize tüm hemşerilerimizi bekliyorum” dedi.

Huğlu açıklamasında, kongrenin birlik ve beraberlik havasında geçeceğini belirterek, “12 Haziran Milletvekilliği Seçimleri’nde bölgemizden çıkan iki milletvekili kardeşimiz Mustafa Akış ve Gülay Samancı’nın da katılımıyla yapılacak olan bu kongreyi çok önemsiyorum. Kongrenin Beyşehir ve bölgesine hizmet için dönüm noktası olacağını düşünüyorum.” diye konuştu.

Ak Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, “Umuyorum ki kongremiz Beyşehir'in geleceğinin tartışıldığı, ulaşım yatırımlarından enerji yatırımlarına, eğitimden sağlığa birçok konunun masaya yatırıldığı ve yıllardır özlenen bilimsel bir kongre havasında geçecektir” diyerek, “Başta sayın il başkanımız Ahmet Sorgun, il başkan yardımcılarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz, il genel meclis üyelerimiz, kadın ve gençlik kollarımızla teşkilatımızın bütün mensuplarıyla birlik ve beraberlik içerisinde, bir bayram havasında geçecek kongremizin şimdiden Beyşehir'e hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Huğlu: 2002 yılında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde “Yeter söz milletindir” anlayışıyla yola çıkan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin milletin ta kendisi olduğunu söyleyen Nafiz Huğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bu yüzden milletimiz Adalet ve Kalkınma Parti'mize güveniyor ve inanıyor. İnşallah biz de bu güven ve itimada layık olmak amacıyla bu hafta sonu (Cumartesi günü) saat 14.00’te Göl Düğünü Salonu'nda yapacağımız kongremize bütün hemşerilerimizi bekliyoruz.”


Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
Facebook Facebook Digg Digg Google Google  
YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Hakaret içeren yorumlar kesinlikle yayınlanmaz. Yazılan yorumlardan bgrt.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 


Untitled Document

 Firmalar 2

Untitled Document
 
Çiftçiden şükür duası
Hüyük’e “evet” dediler
Teknoloji tasarım ürünleri göz kamaştırd
Şampiyonluk kupasını böyle kaldırdılar
Minik öğrencilerden anneler günü etkinli
Beyşehir’e panoramik turlar
Böyle Milli Park Yok!
Sarı Kardeşler Dünya Şampiyonasında
Söz akademisyenlerde!
Seydibey büyüyor
Ak Parti'den Anneler Günü Programı
Elleriyle Balık Topluyorlar
İldeniz Türkiye şampiyonu
Midibüs ile Tır Çarpıştı 1 Ölü, 19 Yaral
 
Lütfen haber arşiv tarihi seçiniz.

 

 

Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz. Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
bgrt Tel: 512 1030 Faks: 512 4325 bgrt@ttmail.com
Bu Site haber scripti Sistemi kullanilarak Gazi Soft Tarafindan Hazirlanmistir.