Haber Ara :

 

 

Yabancı ziyaretçilerin ‘ezan’ aşkı
Tapu ve Kadastro Teşkilatı 165 yaşı
Türkiye’de gündem freni patlamış ka
Üç aylar başlıyor
Kaymakam okullarda incelemede bulun
2011'de 366.352 poliklinik sayısı

2011'de 366.352 poliklinik sayısı

  Bu haber 10 Ocak 2012, SALI 22:23:20 eklenmiştir. 374 kez okunmuştur.
2011\'de 366.352 poliklinik sayısı BEYŞEHİR - Başhekim Op.Dr. Ali Çelik 2011 yılı Beyşehir Devlet Hastanesi'nin performansı hakkında yazılı açıklamada bulundu.

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

 

          Beyşehir - Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Ali Çelik yaptığı yazılı açıklamada; Beyşehir’in yanı sıra, Derebucak, Hüyük, Şarkikaraağaç, Akseki gibi komşu ilçelerde ki hastalara da hizmet veren Beyşehir Devlet Hastanemiz 2011 yılında 366.252 poliklinik muayenesi ve 9.921 ameliyatla geçen seneki rekorunu egale etti. Hastanemiz 2011 yılı içinde yatırılarak tedavi edilen 6215 hasta sayısı ile yeni bir rekor elde etmiştir.
         Hastanemiz bünyesinde 2011 yılı ortalarında kurulan Evde Sağlık Hizmetleri Birimi ile 160 hastamız evlerinde ziyaret edilerek gerekli tedavi ve bakımları yapılmıştır.
          Hastanemizden ileri tetkik ve tedavi için Helikopter ambulansla 9 hasta Konya ya nakledilmiştir.
          Kaliteli ve eksiksiz hizmet sunumu için uzman doktor eksiğimiz var. Bunun için yazılı ve sözel olarak taleplerimizi üst makamlara ilettik. İnşallah en kısa sürede taleplerimizin olumlu karşılanacağını düşünüyoruz.
          Hastanemiz de 21.12.2011 tarihinde Sağlık Bakanlığı Performans Yönetimi Kalite Geliştirme Daire Başkanlığı Merkezi Değerlendirme Komisyonu tarafından Hastane Hizmet Kalite Standartları kapsamında değerlendirme yapıldı. İnşallah başarılı bir sonuç alacağımızı umuyoruz. İyi bir hizmet sunumunun kalite standartlarını yükselterek verebileceğini biliyoruz. Bunun için de çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir.
           Hastanemizin güzel hizmet vermesi için çaba harcayan tüm çalışan personelimize ve çalışmalarımızda bizleri takdir ederek veya olumlu eleştirerek bize yardımcı olan Beyşehir halkına teşekkür ediyorum.


Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
Facebook Facebook Digg Digg Google Google  
YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Hakaret içeren yorumlar kesinlikle yayınlanmaz. Yazılan yorumlardan bgrt.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
müsafir
acil servis
hastahanenin acil sevisi çok ötü yetersiz kalıyor hastalar beklerken hasta oluyor acil servise çok acil bir müdahale olması lazım


Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 


Untitled Document

 Firmalar 2

Untitled Document
 
Çiftçiden şükür duası
Hüyük’e “evet” dediler
Teknoloji tasarım ürünleri göz kamaştırd
Şampiyonluk kupasını böyle kaldırdılar
Minik öğrencilerden anneler günü etkinli
Beyşehir’e panoramik turlar
Böyle Milli Park Yok!
Sarı Kardeşler Dünya Şampiyonasında
Söz akademisyenlerde!
Seydibey büyüyor
Ak Parti'den Anneler Günü Programı
Elleriyle Balık Topluyorlar
İldeniz Türkiye şampiyonu
Midibüs ile Tır Çarpıştı 1 Ölü, 19 Yaral
 
Lütfen haber arşiv tarihi seçiniz.

 

 

Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz. Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
bgrt Tel: 512 1030 Faks: 512 4325 bgrt@ttmail.com
Bu Site haber scripti Sistemi kullanilarak Gazi Soft Tarafindan Hazirlanmistir.