Haber Ara :

 

 

Yabancı ziyaretçilerin ‘ezan’ aşkı
Tapu ve Kadastro Teşkilatı 165 yaşı
Türkiye’de gündem freni patlamış ka
Üç aylar başlıyor
Kaymakam okullarda incelemede bulun
Muhteşem Üçlü

Muhteşem Üçlü

  Bu haber 14 Subat 2012, SALI 16:06:44 eklenmiştir. 538 kez okunmuştur.
Muhteşem Üçlü Beyşehirli Sarı kardeşler, katıldıkları Türkiye Büyükler Tekvando Şampiyonası’nda yine büyük başarılara imza attı. Ali ve Yunus Sarı kilolarında altın madalya kazanıp Türkiye’nin en iyi ismi olmayı başarırken, Muhammet Talha Sarı ise ilk 8 derece içerisinde yer alarak gelecek için umut vaad etti.

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

 

            BEYŞEHİR-Beyşehirli Sarı kardeşlerden 2’si, tekvandoda kilolarında yine Türkiye’nin en iyi ismi olmayı başardı.

            Sarı Kardeşler, Alanya’da organize edilen Türkiye Büyükler Tekvando Şampiyonası’nda yine alışık olduğumuz büyük başarılara imza attı. Ali ve Yunus Sarı, büyükler kategorisinde, kilolarında Türkiye’nin en iyi tekvandocusu olurken, en küçükleri Muhammet Talha Sarı ise ilk 8 derece içerisinde yer alarak gelecek için umut vaat etti. Ali ve Yunus Sarı elde ettikleri başarıyla milli formayı garantilerken, seçme müsabakalarına çağrılan Talha Sarı ise ay yıldızlı formaya adeta göz kırptı.

            Ankara Ulaştırmaspor Kulübü bünyesinde şampiyonaya katılan Yunus Sarı, Alanya’daki şampiyonada 80 kiloda altın madalyaya uzanan ilk Beyşehirli tekvandocu oldu.  Kariyerine yeni bir başarıyı daha ekleyen Yunus Sarı’nın Avrupa Gençler Şampiyonası’nda ikincilik derecesinin yanı sıra, uluslar arası şampiyonalarda pek çok başarısı bulunuyor.

            Yunus Sarı’ya üstün bir performans gösterdiği turnuvada final müsabakasında yine Beyşehirli bir isim rakip oldu. Konya Selçuklu Belediyespor Kulübü bünyesinde madalya şansı arayan Beyşehirli Celal Keleş ile karşılaşan Yunus Sarı, rakibini mağlup ederek altın madalya kazanan isim oldu. Keleş ise, gümüş madalyada kaldı.

            Şampiyonada Sarı Kardeşler’in en büyüğü olan Ali Sarı ise altın madalyaya son gün uzandı. +87 kiloda mücadele veren ve zorlu finalde İstanbullu güçlü rakibi Serdar Yüksel’i mağlup etmeyi başaran Ali Sarı, altın madalyanın sahibi oldu.

            Sarı kardeşlerden 2’si, birlikte katıldıkları şampiyonadan birincilikle dönerken, en küçük kardeşleri Muhammet Talha Sarı ise 74 kiloda madalya şansı aradı. Talha Sarı, ilk 8 derece içerisinde yer bulurken, milli takım seçmelerine katılma hakkı kazandı.

            “Beyşehir’in muhteşem üçlüsü” olarak nitelendirilen Sarı kardeşlerden Muhammet Talha Sarı’nın da seçmelerde başarı göstermesi halinde milli takım kampına hep birlikte katılabilecek.


Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
Facebook Facebook Digg Digg Google Google  
YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Hakaret içeren yorumlar kesinlikle yayınlanmaz. Yazılan yorumlardan bgrt.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Ali Murat
Taekwondo
Helal olsun koçlarım size. Allah daha nice başarılarınıza ulaşmanızda yar ve yardımcınız olsun.


Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 


Untitled Document

 Firmalar 2

Untitled Document
 
Çiftçiden şükür duası
Hüyük’e “evet” dediler
Teknoloji tasarım ürünleri göz kamaştırd
Şampiyonluk kupasını böyle kaldırdılar
Minik öğrencilerden anneler günü etkinli
Beyşehir’e panoramik turlar
Böyle Milli Park Yok!
Sarı Kardeşler Dünya Şampiyonasında
Söz akademisyenlerde!
Seydibey büyüyor
Ak Parti'den Anneler Günü Programı
Elleriyle Balık Topluyorlar
İldeniz Türkiye şampiyonu
Midibüs ile Tır Çarpıştı 1 Ölü, 19 Yaral
 
Lütfen haber arşiv tarihi seçiniz.

 

 

Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz. Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
bgrt Tel: 512 1030 Faks: 512 4325 bgrt@ttmail.com
Bu Site haber scripti Sistemi kullanilarak Gazi Soft Tarafindan Hazirlanmistir.