Hüyük Turizme Açılıyor

HÜYÜK - Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, Milletvekili Gülay Samancı ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

Seçim sonrası koltuğa oturmadan soluğu Ankara’da alan Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, çalışmalara hızlı başladı. Çiğdem; Hüyük için hazırlamış oldukları çeşitli projelerin yer aldığı dosyaları ilgili bakanlıklara sunmaya başladı. İlk durak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum oldu. Çiğdem Konya Milletvekili Gülay Samancı ile birlikte ziyaret ettikleri Bakan Kurum’a hazırladıkları dosyayı teslim ettiler.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan çiğdem; “Sayın Bakanımız Kurum’un talimatları doğrultusunda; Kıreli-Budak arası kıyı düzenleme projeleri çalışması başlıyor, artık Hüyük turizme açılıyor. Yine Bakanımızın talimatları ile, temizlik aracı, yol süpürme ve çöp konteynırları geliyor. Uzattığımız eli boş çevirmeyen Sayın Bakanımız Kurum’a ve bizleri yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Gülay Samancı’ya şahsım ve Hüyük adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.