Kampın Sultanları Doğaya Meydan Okudu: Kızoluğu Yaylası’nda 63 Güçlü Kadın!
BEYŞEHİR – Konya’nın doğa harikası ilçesi Beyşehir, oldukça anlamlı ve enerji dolu bir organizasyona ev sahipliği yaptı. "Kampın Sultanları" olarak adlandırılan, Konya ve çevre illerden bir araya gelen 63 güçlü kadın, Beyşehir Anamas Dağı’nın büyüleyici atmosferinde yer alan Kurucuova Kızoluğu Yaylası’nda muhteşem bir kamp etkinliği gerçekleştirdi.
Sağanak Yağmur Bile Onları Durduramadı
Kamp süresince doğanın zorlu yüzü, sağanak yağış ve olumsuz hava koşulları kendini hissettirse de katılımcıların yüksek enerjisini ve motivasyonunu düşürmeye yetmedi. Aksine, karşılaşılan zorluklar kampçılar arasındaki dayanışmayı artırırken, yağan yağmur kamptaki neşeyi ve eğlenceyi ikiye katladı.
"Doğanın kalbinde, tüm olumsuzluklara meydan okuyan güçlü kadınlar, her anı büyük bir keyfe ve unutulmaz bir anıya dönüştürmeyi çok iyi bildi."
Doğanın Ritmiyle Yenilendiler
Şehrin stresinden uzakta, Anamas Dağı'nın temiz havasında çadırlarını kuran kadınlar; doğa yürüyüşleri, kamp ateşi başı sohbetleri ve çeşitli aktivitelerle dolu dolu bir hafta sonu geçirdi. Doğanın ritmine ayak uyduran kadınlar, hem zorlu şartlarla mücadele etmenin gururunu yaşadı hem de yeni dostluklar kurarak deşarj oldu.
Organizasyon yetkilileri, kampın ardından yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Zorlu hava şartlarına rağmen enerjilerinden hiçbir şey kaybetmeyen, bu harika atmosfere ortak olan, emek veren ve doğanın ritmine ayak uyduran tüm güçlü kadınlarımıza yürekten teşekkür ederiz. Kadının gücünü ve enerjisini doğanın kalbinde bir kez daha hissettik."
Kızoluğu Yaylası'nda iz bırakan "Kampın Sultanları", doğayla iç içe yeni rotalarda tekrar buluşmak üzere kamptan mutlu ayrıldı.