Haber Detayı
14 Haziran 2023 - Çarşamba 00:13 Bu haber 12234 kez okundu
 
4-6 Yaş Kur’an Kursları’nda 10.Yıl Programı Düzenlendi
BEYŞEHİR - Beyşehir Müftülüğü tarafından Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen 4-6 yaş grubu Kur’an Kurslarının 10.yıl coşkusu renkli görüntülere sahne oldu.
Eğitim-Kültür Haberi
4-6 Yaş Kur’an Kursları’nda 10.Yıl Programı Düzenlendi

BEYŞEHİR - Beyşehir Müftülüğü tarafından Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen 4-6 yaş grubu Kur’an Kurslarının  10.yıl coşkusu renkli görüntülere sahne oldu.

İlçe Müftülüğüne bağlı olarak hizmet vermekte olan Kur’an Kurslarında eğitim-öğretimlerini sürdüren 319 minik kursiyer ile daha önce mezun olan öğrencilerin birlikte hazırladığı program salonu dolduran aileleri ile davetlilerin de beğenisini topladı.

Program ile 4-6 yaş Kur’an Kursları’nın 10.yıl etkinlikleri kutlanırken, İzzet-Ayşe Taşdelen 4-6 Yaş Kur’an Kursu Taşköprü arıları sınıfı öğrencilerinden İbrahim Talha Bozdemir de Kur’an-ı Kerim tilavetiyle gönülleri fethetti.

Etkinlikte TOKİ Adem Kartal 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri de mehter ve ordu marşları eşliğinde gösterilerini gerçekleştirdi.

Çocuklarımızın Cenab-ı Allah ve Peygamber Efendimizi sevgi temelli tanımaları, İslami değerleri fark etmeleri ve İslam’ın temel kaynağı Kur’an-ı Kerim’i kendi seviyelerine uygun bir şekilde tanıyarak sağlıklı bir din ve ahlak gelişimi göstermelerinin hedeflendiği 4-6 yaş grubu Kur’an Kursları Türkiye’de 10.yılını kutluyor.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: 4-6, Yaş, Kur’an, Kursları’nda, 10.Yıl, Programı, Düzenlendi,
Yorumlar
Haber Yazılımı