Haber Detayı
12 Aralık 2018 - Çarşamba 15:34 Bu haber 5409 kez okundu
 
Başkan Altay’dan AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatına Ziyaret
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı ile İl Gençlik Kolları Başkanlığı’nı ziyaret ederek teşkilat mensuplarıyla buluştu.
Siyaset Haberi
Başkan Altay’dan AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatına Ziyaret

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı ile İl Gençlik Kolları Başkanlığı’nı ziyaret etti. AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Murat Koru başkanlığındaki yönetim kurulu toplantısına katılan Başkan Altay, “Gençlik teşkilatlarımızla her zaman birlikteyiz ve iyi şeyleri her zaman birlikte başardık. Yeni dönemde de Sayın Cumhurbaşkanımız adaylığımızı açıkladı ve artık yeni bir süreç başlıyor. 31 Mart Seçimleri için çalışmalara başladık. İnşallah iyi bir ekiple seçimlere en iyi şekilde hazırlanacağız. Konya’dan beklenti çok yüksek. Dolayısıyla hedefimiz en yüksek oyla tüm ilçelerimizde AK Parti bayrağını dalgalandıracak bir sonuç almak. Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gönül belediyeciliğini sahada uygulamaya gayret ediyoruz. Bunda siz gençlerin ve sosyal medyanın önemli katkısı var” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ALTAY SELÇUKLU İLÇE TEŞKİLATI’NI ZİYARET ETTİ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İl Gençlik Kolları ziyaretinin yanı sıra AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ve ilçe yönetimiyle buluştu. Başkan Altay, belediyelerin faaliyetlerinin yanı sıra teşkilatların seçim kampanyası hazırlıklarının da ele alındığı ziyarette bugüne kadarki süreçte gösterdikleri destek dolayısıyla ilçe teşkilatına teşekkür etti. Başkan Altay, “İnşallah önümüzdeki dönemde de hem seçim sürecinde hem de sonrasındaki süreçte hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Altay’dan, AK, Parti, Selçuklu, İlçe, Teşkilatına, Ziyaret,
Yorumlar
Haber Yazılımı