Haber Detayı
18 Aralık 2018 - Salı 18:10 Bu haber 7048 kez okundu
 
Başkan Angı'dan Teşekkür Mesajı
AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, 17 Aralık’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen toplu açılış töreni ve Şeb-i Arus programları ile ilgili olarak bir teşekkür mesajı yayınladı.
Siyaset Haberi
Başkan Angı'dan Teşekkür Mesajı

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, 17 Aralık’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen toplu açılış töreni ve Şeb-i Arus programları ile ilgili olarak bir teşekkür mesajı yayınladı.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, 17 Aralık’ta gerçekleştirilen toplu açılış ve Şeb-i Arus Programları ile ilgili olarak teşekkür mesajı yayınladı. Başkan Angı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Sayın Cumhurbaşkanımızın 17 Aralık günü katıldığı Konya programları son derece coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Konyalı hemşehrilerimize gerek toplu açılış töreni için Mevlana Meydanını hınca hınç doldurmaları ve yol boyu Cumhurbaşkanımıza gösterdikleri sevgi seli, gerekse 17 Aralık akşamı Şeb-i Aruz programındaki heyecanları için teşekkür ediyorum. Neredeyse tüm Konya 17 Aralık günü Cumhurbaşkanımız ile birlikteydi. Konya’ya yakışan güzellikte programlar gerçekleştirildi. Bu organizasyonlarda emeği geçmiş başta güvenlik güçlerimize, kamu çalışanlarımıza, programların düzenlenmesinde ter döken herkese şükranlarımı sunuyorum.” 

AK Parti iktidarları ile tüm Türkiye gibi Konya’nın da büyük bir dönüşüm yaşadığını ifade eden Başkan Angı,  “AK Parti iktidarları ile son 17 yılda Konya’ya büyük hizmetler gerçekleştirildi. Bunların bir kısmının da açılışı 17 Aralık günü Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleri ile gerçekleştirildi. Bir taraftan Belediyelerimizin yaptığı önemli projeler, diğer taraftan hükümetlerimizin Konya’nın 50 hatta 100 yıllık hayallerini bir bir gerçekleştirmiş olması bu şehir insanları adına önemli kazanımlardır. Yıllar yılı başlanamamış, başlansa da bitirilememiş işler çok çabuk unutuluyor. AK Parti’nin 2002’de iktidara gelmesi ile birlikte yarım kalan ve başlanamamış pek çok projeye el atıldı.  Ulaşımda bölünmüş yollardan hızlı trene kadar pek çok yatırım gerçekleştirildi.  Eğitimde sadece bir tane olan üniversite sayısı üçü devlet ikisi de vakıf üniversitesi olmak üzere toplamda beşe ulaştı. Başlanıp bitirilemeyen Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden tutun, Meram Tıp Fakültesinin yeni binası, Numune Hastanesi Konyalı hemşehrilerimizin hizmetine sunulurken, Konya Şehir Hastanesinin inşaatı da tüm hızıyla devam etmektedir. Yıllar yılı Konya’da alt ve üst geçitlerin sayısı bir elin parmaklarını geçmezken bugün ulaşımı rahatlatmak adına ana akslarda pek çok köprülü kavşaklar düzenlenmiş ve son derece fonksiyonel bir hale gelmiştir.  Mavi Tünel ile birlikte bir yandan şehrin içme suyu ihtiyacı karşılanırken bir yandan da tarımsal sulamada kullanılır hale geldi. Kongre Merkezlerimizle, eğitim tesislerimizle pek çok alanda önemli işler gerçekleştiren AK Parti’ye hemşehrilerimiz ilk günden beri büyük destek vererek güçlü bir iktidar ortaya çıkmasına vesile olmuşlardır. Böylece ülkemiz her alanda güçlenirken şehrimiz de büyümüştür.  Şehri büyütme sevdası taşıyan, bu şehri yöneten herkese minnettarız. Bu şehre katkı sağlayan herkesten Allah razı olsun. Bu vesileyle 17 Aralık’ta gerçekleştirdiğimiz programlara katılarak coşkumuza ortak olan hemşehrilerimize ve emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.”

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Angı'dan, Teşekkür, Mesajı,
Yorumlar
Haber Yazılımı