Haber Detayı
22 Haziran 2019 - Cumartesi 10:37 Bu haber 5456 kez okundu
 
Başkan Bayındır, Büyükşehir Belediye Başkanı Altay'a Teşekkür Etti
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, "Pazar Yeri" iadesi ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti.
Güncel Haberi
Başkan Bayındır, Büyükşehir Belediye Başkanı Altay'a Teşekkür Etti

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, "Pazar Yeri" iadesi ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti.

Başkan Bayındır, yaptığı yazılı açıklamada, bir önceki dönemde Beyşehir’e kapalı Pazar yeri ve katlı otopark yapılmak üzere mülkiyeti meclis kararıyla Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen Hal İçi’ndeki Pazar yeri alanının Beyşehir Belediyesi’ne yeniden iadesi konusundaki gösterdiği anlayış ve hassasiyetten ötürü  Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti.

Bayındır, açıklamasında, “İlçemizde Pazar yeri alanı olarak bilinen  Dalyan Mahallesi, 357 ada, 72 parsel numaralı taşınmazın, Beyşehir Belediyesi Meclis Üyemiz Sayın Eyüp Özpınar’ın da komisyon üyesi olduğu Konya Büyükşehir Belediye Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonunun raporu doğrultusunda oylanarak Beyşehir Belediyemize bedelsiz olarak devrinin oy birliği ile karara bağlanmasından dolayı yaşadığımız memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Bu anlamda, mevcut Pazar yerimizin mülkiyetinin tekrar ilçemize devredilmesi konusundaki gösterdiği anlayış ve hassasiyetten, destek ve katkılarından ötürü başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay olmak üzere sözkonusu kararı alan Büyükşehir Belediyesi’ndeki tüm komisyon üyelerimize ve Büyükşehir Belediyesi Meclisimize ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. Ayrıca, Konya Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde ilçemizi temsil eden değerli meclis üyesi arkadaşlarım Eyüp Özpınar, Harun Ağrıs,Nurullah Gök, Ömer Keni, Ümit Gülol ile birlikte Beyşehir Belediyesi’nin diğer tüm meclis üyelerine Pazar yerinin geri alınmasında birlik ve bütünlük içerisinde hareket etmelerinden ve yanımızda olmalarından dolayı teşekkür ediyor, minnet ve şükran duygularımı ifade etmek istiyorum. Halkımızın da beklentisi ve talebi olan bu yöndeki kararı vererek sürece katkı sunan, destek veren herkesten Allah razı olsun diyorum” şeklinde sözlere yer verdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Bayındır,, Büyükşehir, Belediye, Başkanı, Altay'a, Teşekkür, Etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı