Haber Detayı
24 Ocak 2024 - Çarşamba 13:06 Bu haber 73934 kez okundu
 
Bekir Develi Hüyük Halkı İle Buluştu
HÜYÜK - Şehir Konferansları kapsamında Hüyük Belediyesi Kültür Etkinlikleri Salonunda Bekir Develi Hüyük halkı ile buluştu.
Eğitim-Kültür Haberi
Bekir Develi Hüyük Halkı İle Buluştu

HÜYÜK - Şehir Konferansları kapsamında Hüyük Belediyesi Kültür Etkinlikleri Salonunda Bekir Develi Hüyük halkı ile buluştu.

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem’in ev sahipliğinde hazırlanan, Bekir Develi’nin Kudüs’ü anlattığı organizasyona, Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer ve çok sayıda Hüyüklü katıldı.

Program öncesi restorasyonu tamamlanan Kültür merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Bekir Develi, Hüyük’te olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek organizasyonda emeği olan başta Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti. Kudüs programlarımız vesilesiyle buraya davet edilmiş olmaktan dolayı hakikaten çok mutluluk duyuyorum. Salonda bulunanlar, o kalabalık aslında bize gelmiyor.

O kalabalık, ülkemizde Hüyük’te özelinde de Kudüs duyarlılığının ne kadar yüksek olduğunun bir göstergesi. Burada Kudüs’ü konuşacak ve Kudüs’e dua edecek kim olursa olsun bu salon bu şekilde dolardı. Bu Kudüs’ün bereketidir.

Söyleşi programı İsrail’in işgalci saldırıları, Gazze’deki insanlık dramı ve İsrail menşeili ürünlerin boykot edilmesi konularının konuşulması sonrası edilen dualar ile sona erdi.

Başkan Çiğdem, Develiye katılımlarından dolayı hediye takdim etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Bekir, Develi, Hüyük, Halkı, İle, Buluştu,
Yorumlar
Haber Yazılımı