Haber Detayı
20 Ocak 2019 - Pazar 17:40 Bu haber 11544 kez okundu
 
Beyşehir Ak Parti’den MHP’ye Ziyaret
BEYŞEHİR - Cumhur İttifakı kapsamında Ak Parti’den Beyşehir Belediye Başkanı Adayı Üzeyir Yaşar ve İlçe Başkanı Mustafa Şenol, MHP Beyşehir İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti.
Siyaset Haberi
Beyşehir Ak Parti’den MHP’ye Ziyaret

BEYŞEHİR - Cumhur İttifakı kapsamında Ak Parti’den Beyşehir Belediye Başkanı Adayı Üzeyir Yaşar ve İlçe Başkanı Mustafa Şenol, MHP Beyşehir İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti.

Başkan Adayı Üzeyir Yaşar, ilk ziyaretini partisi Ak Partiye yaptı. Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanlığında, Başkan Mustafa Şenol ve yönetimini ziyaret eden Yaşar, çalışmalarının Beyşehir’de iktidar olarak devam etmek için çaba sarf etmek olduğunu söyledi.

Üzeyir Yaşar Ak Parti İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından MHP Beyşehir İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Yaşar’ın MHP’yi ziyareti esnasında Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol’da eşlik etti. Yaşar’ın ziyaretinde MHP ilçe Başkanı Muzaffer Duymuş ve yönetimi tam kadro hazır bulundu.

Cumhur İttifakının Türk milletinin bekası için kurulduğunu ifade eden MHP Beyşehir İlçe Başkanı Muzaffer Duymuş’da; “Beyşehir’imizde Üzeyir Yaşar’ı, büyükşehirde ise Uğur İbrahim Altay’ı destekleyeceğiz. Beyşehir’de Üzeyir Yaşar, Konya’da da Uğur İbrahim Altay seçildiğinde Beyşehir’imiz kazanmış olacak, Konya ve Ülkemiz kazanmış olacak" dedi.

Cumhur İttifakı'nın Türkiye'nin geleceğine yön vereceğini belirten AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol, "Cumhur İttifakı ile Üzeyir Yaşar kardeşimizi Beyşehir’de belediye başkanı seçmek için Cumhur İttifakının ilkeleri doğrultusunda birlikte çalışacağız. Tek dileğimiz ve temennimiz başarıya ulaşarak Üzeyir kardeşimizi 31 Mart akşamı belediye başkanı olarak görmek. Kol kola girerek arzuladığımız hedefe ulaşacağımızdan hiçbir kuşkumuz yok. Tüm arkadaşlarımın da buna inandığını biliyorum" dedi.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar’da; “bugün Cumhur İttifakı Adayı olarak Milliyetçi Hareket Partisi Beyşehir İlçe Teşkilatımızı ziyaret ettik. Bizleri misafir eden başta MHP Beyşehir İlçe Başkanı Muzaffer Duymuş olmak üzere Milliyetçi Hareket Partisi Beyşehir İlçe Teşkilatının tüm mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Ak, Parti’den, MHP’ye, Ziyaret,
Yorumlar
Haber Yazılımı