Haber Detayı
15 Ağustos 2019 - Perşembe 16:53 Bu haber 3932 kez okundu
 
Beyşehir Belediyesi temizlik ekipleri bayramda tam kadro mesai yaparak takdir topladı
BEYŞEHİR - Beyşehir’de, Belediye temizlik ekipleri 4 günlük kurban bayramında temiz bir ilçe için tam kadro olarak mesai yaparak takdir topladı.
Yaşam Haberi
Beyşehir Belediyesi temizlik ekipleri bayramda tam kadro mesai yaparak takdir topladı

BEYŞEHİR - Beyşehir’de, Belediye temizlik ekipleri 4 günlük kurban bayramında temiz bir ilçe için tam kadro olarak mesai yaparak takdir topladı.

Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, kurban bayramında kesilen kurbanların atıklarının çarşı merkezinde ve mahalle aralarında kötü koku ile çevre ve görüntü kirliliği oluşturmaması için seferber olan ekiplerin 4 gün süreyle tam kadro olarak faaliyet gösterdiği belirtildi.

Temizlik İşleri ekiplerinin kurban bayramının ilk gün nöbetçi timler, sonraki günler ise tam kadro halinde sahada olduğu vurgulanan açıklamada, yürütülen çalışmalara ilişkin şu ayrıntılara yer verildi: “Kurban bayramında halkımızın daha temiz ve sağlıklı ortamda dini vecibelerini yerine getirebilmesi için gayret gösteren temizlik ekiplerimizin mesai mefhumu gözetmeksizin yürüttüğü çalışmaların halkımızın da takdirini kazanmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban bayramında kurban kesimlerinin yoğunlaştığı özellikle ilk gün ve sonrasındaki gün ekiplerimiz, kurban atıklarının bırakıldığı çöp konteynerlerine dışına taşmadan müdahale etmiş ve çöp toplama araçlarına atıkların naklinin sağlanarak boşaltılmasının ardından ilaçlama yapılarak dezenfekte edilmesi suretiyle etrafına kökü koku yayılması, görüntü ve çevre kirliliği oluşmaması için yoğun bir gayret göstermiştir.

Bayram süresince rutin çöp toplama faaliyetlerini de aksamadan yürüten ekiplerimiz, hayvan pazarı, şenlik yapılan yerleşim merkezlerindeki alanlar, meydan ve cadde temizlikleri gibi faaliyetleri de herhangi bir aksaklığa sebebiyet vermeden gerçekleştirmişlerdir. Bu mesai yürütülürken, duyarlı davranış sergileyen tüm vatandaşlarımıza da temizlik konusunda gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ediyoruz. Beyşehir Belediyesi’nin Temizlik İşleri ekipleri olarak 7/24 saat halkımızın hizmetinde ve emrinde olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Temizlik konusunda yaşanabilecek olumsuzluk ve şikayetlerin anında bizlere bildirilmesinin de önemine dikkat çekmek istiyoruz.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyesi, temizlik, ekipleri, bayramda, tam, kadro, mesai, yaparak, takdir, topladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı