Haber Detayı
16 Ocak 2018 - Salı 10:33 Bu haber 7305 kez okundu
 
Beyşehir Belediyespor’da Siyahi Oyuncu Takviyesi
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyespor Kulübü Futbol Takımı, siyahi futbolcu transferi ile kadrosunu daha da güçlendirdi.
Spor Haberi
Beyşehir Belediyespor’da Siyahi Oyuncu Takviyesi

BEYŞEHİR - Konya 1.Küme Süper Grup Takımları’ndan Beyşehir Belediyespor, ara transferde siyahi oyuncu Gineli Dibrij Bari’yi renklerine bağladı.

        Beyşehir ilçesinin temsilcisi mavi-beyazlı ekip, ara transfer döneminde 4 yeni futbolcuyla birden anlaştı.

        Yeni sezona iddialı başlayan Beyşehir Belediyespor, ilk devreyi üst sıralarda tamamlayan mavi-beyazlılar,ikinci devre müsabakaları için kadrosunu yeni transferlerle daha da güçlendirdi.

        Bursa 1.Amatör Küme takımlarından Gemlik Vefaspor’dan forvet oyuncusu Gineli Dibrij Bari’yi renklerine bağlayan mavi-beyazlı ekip, Gebze Tavşanlıspor’dan sol açık Cengizhan Cengiz, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Kerim Can Ekentok ve Antalya Kunduspor’dan ise forvet Uğur Döner’i kadrosuna dahil etti.

        Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı antrenörü Özcan Sert, yaptığı açıklamada, sezonun ikinci devresi için takımı daha da güçlendirdiklerini belirterek,  “Devre arası takımımızda 4 as oyuncumuzla yolları ayırmıştık.  Ayrıca, uzun süreli cezalı olan arkadaşımız vardı. Eksilen kadromuzu takviye etme zorunluluğu oluştu. Tüm takımların yaptığı yüksek maliyetli takviyeler ve maddi beklentileri çok olan oyunculardan ziyade gelişime açık, hedefi olan ve bize katkı sağlayacak genç oyuncular ile anlaştık. Belediye başkanımız Sayın Murat Özaltun’a sağladığı imkânlar nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

       Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, futbol takımının ligde başarılı olması için teknik heyetin de talebi doğrultusunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirterek, yeni transferlerin hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyespor’da, Siyahi, Oyuncu, Takviyesi,
Yorumlar
Haber Yazılımı