Haber Detayı
10 Eylül 2023 - Pazar 16:38 Bu haber 24271 kez okundu
 
Beyşehir'de 14 Bin 122 Öğrenci 1261 Öğretmen Ders Başı Yapacak
BEYŞEHİR - Beyşehir'de yeni eğitim öğretim yılında ilçe genelinde toplam 14 bin 122 öğrencinin ders başı yapacağı açıklandı.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir'de 14 Bin 122 Öğrenci 1261 Öğretmen Ders Başı Yapacak

BEYŞEHİR - Beyşehir'de yeni eğitim öğretim yılında ilçe genelinde toplam 14 bin 122 öğrencinin ders başı yapacağı açıklandı.

Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, yaptığı yazılı açıklamada; yeni bir eğitim ve öğretim yılını karşılamanın sevinç ve heyecanını yaşadıkları bugünlerde ilçe olarak tüm hazırlıkları tamamladıklarını belirtti.

2023-2024 eğitim yılının tüm ülkeye ve Beyşehir’e hayırlı olması dileğinde bulunan Konuk, Beyşehir’de yaklaşık 1261 öğretmen ve idareci ile okulların öğretmen ihtiyaçlarını karşıladıklarını bildirdi.

Konuk: “Toplamda 14 bin 122 öğrencimiz ve velilerimizin destekleri ile gerek akademik başarıda gerekse sportif, kültürel başarılarda hedeflerimizin üzerine çıkacağımıza olan inancımız tamdır.”ifadelerine yer verdi.

Yeni eğitim döneminin başlayacak olması dolayısıyla dersbaşı yapacak öğrencilere de seslenen Konuk, şunları kaydetti: “Sevgili çocuklarımız; okullarımız sizlerin varlıkları ile anlam kazanmaktadır.

Sizler ülkemizi daha güçlü yarınlara taşıyacaksınız. Bu nedenle hem kendinize hem ailenize hem de milletimize karşı sorumluluklarınızı büyük bir arzu ile yerine getirmeniz sizden beklentimizdir.

Elde edeceğimiz başarı hikayemizin kahramanları yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz ile hep birlikte yapacağımız gayretli çalışmalarla olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm eğitim camiamıza sağlıklı, huzurlu, verimli ve her alanda başarılı bir yıl diliyorum.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, 14, Bin, 122, Öğrenci, 1261, Öğretmen, Ders, Başı, Yapacak,
Yorumlar
Haber Yazılımı