Haber Detayı
23 Nisan 2023 - Pazar 15:32 Bu haber 3906 kez okundu
 
Beyşehir’de 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı
BEYŞEHİR - Beyşehir’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Güncel Haberi
Beyşehir’de 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

BEYŞEHİR - Beyşehir’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 103. yıldönümü, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Anıt Alanı'nda Atatürk anıtına çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra kutlamalar; Beyşehir Gazi İlkokulunda devam etti. Beyşehir Kaymakam vekili Hasan Çimer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk’un günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmaların ardından öğrenciler tarafından okunan şiirler ile sürdü.

Programda, daha sonra anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri tarafından hazırlanan gösterilerle devam etti. Kutlamalarda, anaokulu ve ilkokullar tarafından hazırlanan gösteriler de icra edildi.

Kutlamalara, Beyşehir Kaymakam vekili Hasan Çimer, Beyşehir Belediye Başkan vekili Yusuf Çelik, Cumhuriyet Başsavcısı vekili Rıdvan Ermiş, daire amirleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, 23, Nisan, Coşkuyla, Kutlandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı