Haber Detayı
29 Ekim 2019 - Salı 13:57 Bu haber 6017 kez okundu
 
Beyşehir’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen törenle büyük bir coşkuyla kutlandı.
Güncel Haberi
Beyşehir’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen törenle büyük bir coşkuyla kutlandı. 

Beyşehir Kaymakamlığı’nda ilçe protokolünün bayram tebriklerini kabul etmesinin ardından kutlamalar Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi’nde devam etti. 

Burada Beyşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın gösterileri ve çaldığı marşların ardından “Cumhuriyet” konulu rölyef resim sergisinin açılışı gerçekleştirildi. 

Ardından Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ve Belediye Başkan Vekili Nurullah Gök, ilçe halkının ve öğrencilerin bayramını tebrik etti. 

Kaymakam Özdemir tarafından günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmanın ardından, öğrenciler tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı şiirleri okundu. 

Halk oyunu ekiplerinin sunduğu folklör gösterilerinin ardından Cumhuriyet konulu video, oratorya, drama gösterileriyle buradaki bayram kutlamaları sona erdi. 

Kutlamalara, Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Belediye Başkan Vekili Nurullah Gök, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı M.Arif Turfand, kurum amirleri, akademisyenler, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, 29, Ekim, Cumhuriyet, Bayramı, coşkusu,
Yorumlar
Haber Yazılımı