Haber Detayı
19 Şubat 2019 - Salı 13:06 Bu haber 8159 kez okundu
 
Beyşehir’de Cumhur İttifakı ‘Tek Yumruk’ Seçim Mesaisinde
BEYŞEHİR - Cumhur İttifakı’nın Beyşehir Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar, 31 Mart’ta belediye başkanı seçilmesi halinde, Beyşehir’de yürütecekleri çalışmalarla, yerinde yönetim anlayışı ile birlikte yerinde daha hızlı bir hizmet anlayışı sergileyeceklerini de söyledi.
Siyaset Haberi
Beyşehir’de Cumhur İttifakı ‘Tek Yumruk’ Seçim Mesaisinde

BEYŞEHİR - Cumhur İttifakı’nın Beyşehir Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar, 31 Mart’ta belediye başkanı seçilmesi halinde, Beyşehir’de yürütecekleri çalışmalarla, yerinde yönetim anlayışı ile birlikte yerinde daha hızlı bir hizmet anlayışı sergileyeceklerini de söyledi.

Yaşar, yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe merkezinde gündüz esnaf ziyaretinde bulunan Yaşar,akşam saatlerinde ise dış mahalle gezilerini sürdürüyor. Yaşar, ziyaretlerinde göreve gelmesi halinde yapacaklarını ve nasıl bir yönetim anlayışı sergileyeceğini anlatırken, vatandaşların aktardığı sorunları da dinliyor.

Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar’ın son ziyaret durağı ilçenin taşra yerleşim merkezlerinden Üstünler ve Karadiken mahalleleri oldu. Yaşar’a, Üstünler Mahallesi’nde AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve partililerin yanısıra MHP İlçe Başkanı Muzaffer Duymuş ve yönetimi ile Ülkü Ocakları Beyşehir Başkanı Altuğ Gültekin de eşlik etti.

Yaşar, burada yaptığı konuşmada, yeni dönemin en önemli temasının gönül belediyeciliği olduğunu vurgularken, “Ben  hem Cumhur İttifakı’nın, aynı zamanda gönül belediyeciliğinin adayıyım. İnşallah 31 Mart’ta görev verir, şahsımı belediye başkanlığına seçerseniz bu gönül belediyeciliği dönemini layıkıyla yerine getireceğim. En önemlisi, Üstünler’i Üstünler’in halkıyla yöneten bir anlayış ortaya koyacağız” diye konuştu.

Üstünler Mahallesi’ne bir hizmet yapılacaksa bunun için mutlaka bu yerleşim merkezine gelinerek mahalle sakinleriyle istişare edileceğinin altını çizen Yaşar, “Bu kahvehanede oturarak, hep beraber istişare ederek bu mahallemize hizmetleri yapacağız. Bundan hiç şüpheniz olmasın” ifadelerini kullandı.

BELDEDEN DÖNÜŞEN MAHALLELERDE MECLİS TOPLANTISI DÖNEMİ BAŞLAYACAK

Beyşehir’de beldeden mahalleye dönüşen tüm mahallelere  ayda bir kez  meclis toplantısı için geleceklerini de vurgulayan Yaşar, “Meclis toplantılarımızı burada gerçekleştireceğiz. Tüm meclis üyelerimizle hem mahallenize geleceğiz, hem toplantımızı yapacağız, böylece ilçemizde yerinde yönetim anlayışını oluşturmuş olacağız. Yine bölgesel hizmet noktasında, dış mahallelerimize daha erken, daha hızlı hizmet verebilmek için yeni bir anlayış sergileyeceğiz. Yerinde vatandaşımıza daha hızlı hizmet edebilmek için tesbit ettiğimiz bölgelerde Belediyemiz imkanlarını, temizlik işlerinden fen işlerine kadar daha az zamanda, daha seri ve kaliteli bir şekilde devreye koyabilmek için, gerekli müdahaleleri yapabilmek için güzel bir ekip kuracağız. İlçemizde 5-6 bölgede bunu oluşturmuş olacağız. Böylece, inşallah daha hızlı bir şekilde problemlere de yerinde çözüm üretmiş olacağız. Yani, sizlerin ayağınıza hizmeti daha hızlı bir şekilde getirmiş olacağız. Ve en önemlisi, gönül belediyeciliğinin de bir gereği olarak 7/24 bana ulaşabileceksiniz. Makamların değil, halkın belediye başkanı olacağım ve hiçbir zaman bana ulaşamama gibi bir kaygınız olmayacak. Sizlere en az ayda bir kez geleceğim, sizlerle istişare edeceğim, elimden geldiğince sizlerle birlikte olmaya gayret göstereceğim. Gerek meclis üyelerim, gerek kendim, gerek belediyemizin birim amirleriyle birlikte gelip sizleri dinleyeceğiz, tüm mahallelerimiz için hep birlikte dönemimizde böyle bir anlayış içerisinde hizmet etmenin çabası içerisinde olacağız” dedi.

“MECLİSİM OLMADAN,BÜYÜKŞEHİR,HÜKÜMET OLMADAN ÇALIŞIRIM DİYENLER VAR,ÇALIŞAMAZLAR…”

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol da konuşmasında, “Lafla yürümüyor bu işler. Bazıları, ‘ben tek başına her şeyi yaparım’ diyor, bunu diyenlere pek aldırmayın. Kimse tek başına bir şey yapamaz, ‘meclis olmadan çalışırım diyenler’ var çalışamaz, ‘büyükşehir olmadan, hükümet olmadan çalışırım’ diyenler var. Çalışamazlar. Bu bir takım işidir” şeklinde sözlere yer verdi.

Şenol, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Vatan, millet bayrak’ diyen iki partinin biraraya geldiği, dünyada bağımsızlık ne demek, anlayan; ülkenin güçlenmesi ne demek onu bilen liderlerin biz teşkilatları olarak buradayız. Birisi Devlet Bahçeli Bey, diğeri de Recep Tayyip Erdoğan Bey’dir. Biz onların buradaki temsilcileriyiz ve bu cumhur ittifakı şu anlama geliyor; ülke nasıl büyüyecek, nasıl gelişecek, nasıl güçlenecek bunu göstermek için var. Ve dünyayı değiştirmek isteyen kapitalist güçler, şu anda saldırıyorlar. Biz dik durmak ve büyümek zorundayız.”

“MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET ÜZEYİR YAŞAR’IN YANINDA VE ARDINDADIR”

MHP Beyşehir İlçe Başkanı Muzaffer Duymuş ise konuşmasında, milliyetçi ülkücü hareket olarak Cumhur İttifakı’nın belediye başkanı adayı olarak Üzeyir Yaşar’ın arkasında ve destekçisi olduklarını belirterek, farklı dedikodu çıkaranlara itibar edilmemesini istedi. 31 Mart’ta yapılacak seçimlerin sadece belediye başkanlığı seçimi olmadığını vurgulayan İlçe Başkanı Duymuş, ‘beka meselesi’ dediklerinde, birilerinin bunu ‘zeka meselesi’ anladığına dikkati çekerek, “Hepimiz malumunuz olduğu üzere bazı ekonomik zorluklar yaşıyoruz. Ekonomik anlamda ülke olarak operasyonlar geçirdik. 15 Temmuz’da başaramadıklarını, bu operasyonlarla başarmak istediler. Dolar kurlarıyla ülkemize saldırmaya başladılar. Ama onların hesap etmediği bir şey vardı. Bu ülke ne dolarla kuruldu, ne de dolarla yıkılacak bir ülke değildir. Allah’ın izniyle sizler bizim ardımızda durduğunuz, destek olduğunuz sürece biz bu işi başaracağız. Sizlerle hep birlikte yürüyeceğiz, memleketimize sahip çıkacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun. Milliyetçi ülkücü hareket Üzeyir Yaşar Başkanının yanındadır, ardındadır. Kimse fitne, fesat çıkarmasın. Birileri gelip konuşuyor, ‘milliyetçi ülkücü hareket, şurayı, burayı destekliyor’ diye.Asla böyle bir şey sözkonusu bile değildir. AK Parti ve MHP Beyşehir’de de birlikte hareket etmektedir. Siz vatandaşlarımızdan tek ricamız; bizlere destek olmanız ve sahip çıkmanızdır” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Cumhur, İttifakı, ‘Tek, Yumruk’, Seçim, Mesaisinde,
Yorumlar
Haber Yazılımı