Haber Detayı
17 Eylül 2019 - Salı 11:35 Bu haber 6301 kez okundu
 
Beyşehir'de Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
BEYŞEHİR - Beyşehir’de bulunan yatırımcı, girişimci ve işyeri sahiplerinin devlet desteklerinden daha etkin yararlanmaları için Beyşehir Ticaret Odası'nda (BTO) bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Ekonomi Haberi
Beyşehir'de Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

BEYŞEHİR - Beyşehir’de bulunan yatırımcı, girişimci ve işyeri sahiplerinin devlet desteklerinden daha etkin yararlanmaları için Beyşehir Ticaret Odası ile MEVKA Konya Yatırım Destek Ofisi öncülüğünde, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, KOSGEB, İŞKUR, KÜSİ (Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği) Çalışma Grubu ve Beyşehir Ticaret Odası işbirliğiyle organize edilen “Devlet Destekleri Beyşehir Bilgilendirme Toplantısı” Beyşehir Ticaret Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.


Toplantı Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Mustafa Akbıyık’ın açılış konuşmasıyla başladı. Açılış konuşmasının ardından Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır ve Konya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Uğur Özalır birer konuşma yaptılar.

Açılış konunmalarının ardından; Konya Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Mustafa Dinç ve Ebubekir Karaçayır, KOSGEB Kobi Uzmanı Haluk Ercan, İŞKUR Beyşehir Temsilcisi Hasan Eser, Kusi İl Temsilcisi Mevlüt Türköz ve Konya Teknokent’ten Güvenç Tekneoğlu sunumlarını gerçekleştirdi.

Toplantıda MEVKA, Konya YDO hizmetleri, KOSGEB, İŞKUR ve TÜBİTAK Sanayi destekleri ve Yatırımlarda Devlet Yardımları (Yatırım Teşvik Sistemi) konularında iş dünyasından katılımcılara detaylı bilgi verildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, Devlet, Destekleri, Bilgilendirme, Toplantısı, Düzenlendi,
Yorumlar
Haber Yazılımı