Haber Detayı
22 Haziran 2023 - Perşembe 23:59 Bu haber 23186 kez okundu
 
Beyşehir'de Zabıta Ekipleri Fırın Ve Pastaneleri Denetledi
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kurban bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte ilçe genelinde faaliyet gösteren ekmek fırınları ve pastanelerin kontrol ve denetimlerini gerçekleştirdi.
Yaşam Haberi
Beyşehir'de Zabıta Ekipleri Fırın Ve Pastaneleri Denetledi

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte ilçe genelinde faaliyet gösteren ekmek fırınları ve pastanelerin kontrol ve denetimlerini gerçekleştirdi.

Kurban Bayramı'nda vatandaşların sağlıklı ve hijyenik ortamlarda üretilen ürünleri tüketmelerini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Zabıta Müdürlüğü ekipleri fırınlarda ve pastanelerde İş Yeri Açma ve Çalıştırma Ruhsat kontrolleri, ekmek ve pidelerin etiket ve gramaj kontrolleri, un depolama ve ekmek imalat yerleriyle çalışan personelin hijyen uygunluğu gibi kontrolleri gerçekleştiriyor. Denetimlerini aralıksız sürdüren Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Vatandaşlarımızın sağlıklı, hijyenik bir ortamda gönül rahatlığıyla alışveriş yapmaları için her an görevimizin başındayız. Halkımızın sağlığı ve güvenliğinin takipçisiyiz" dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, Zabıta, Ekipleri, Fırın, Ve, Pastaneleri, Denetledi,
Yorumlar
Haber Yazılımı