Haber Detayı
12 Nisan 2018 - Perşembe 10:22 Bu haber 62790 kez okundu
 
Beyşehir Devlet Hastanesine 17 Yeni Doktor
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, yapımı tamamlandıktan sonra 14 Mart’tan itibaren sağlık hizmeti vermeye başlayan Yeni Devlet Hastanesi’nde 9’u uzman olmak üzere toplam 17 yeni hekimin görev yapmaya başladığı bildirildi.
Sağlık Haberi
Beyşehir Devlet Hastanesine 17 Yeni Doktor

BEYŞEHİR - Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Kardiyoloji Uzmanı Dr.Sıtkı Küçükbuzcu, Beyşehir Devlet Hastanesi’ne atanarak göreve başlayan yeni uzman doktorlarla tanışma programında biraraya geldi.

       Küçükbuzcu, burada yaptığı açıklamada, hastane yönetimi olarak kahvaltı programında biraraya geldikleri uzman hekimlere hastane ile bölgeden bahsettiklerini belirterek, “Şu anda hastanemize atanan 9’u uzman 17 hekimimiz görevine başlamış olmakla birlikte hasta kabulüne başlamış bulunuyor. Hastanemize kardiyoloji, göğüs hastalıkları, dahiliye, nöroloji, psikiyatri, radyoloji, çocuk hastalıkları, acil tıp uzmanı ve aile hekimi olmak üzere 9 farklı branşta atanan uzman hekimlerimize yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. 8 pratisyen hekimimiz de acil servisimizde hizmet vermeye başlamıştır. Yeni gelen mesai arkadaşlarımızla beraber hastanemizin hekim açığı neredeyse çok azaldı. Eksik branşların temini konusunda da gerekli adımları atmış bulunuyoruz. İnşallah en kısa sürede onların da tamamlanacağını umuyoruz. Beyşehir’imizde böylece hekim ihtiyacımızı tamamen gidermiş olacağız. Yeni hekimlerimizin göreve başlamasıyla birlikte hastanemizdeki poliklinik sayımızın da artmasından dolayı hasta sayımız da gözle görülür ölçüde artış gösterdi. Hastanemize gelen hiçbir hastamız artık doktor eksiği dolayısıyla geri çevrilmiyor. Dolayısıyla, hasta memnuniyetinin de hastanemizde üst noktalara doğru çıkmış olmasını görmenin mutluluğunu yaşıyoruz.”dedi.

       Dr.Küçükbuzcu Beyşehir Devlet Hastanesi’nde göreve başlayan yeni uzman hekimler ile branşlarını şöyle açıkladı: Kardiyoloji Uzmanı Dr. Sıtkı Küçükbuzcu, Acil Tıp Uzmanı Dr.Ahmet Uyanık, Aile Hekimi Dr.Zeynep Gündoğdu, Dahiliye Uzmanı Dr.Ali Gündoğdu, Nöroloji Uzmanı Dr.Ayşe Gündoğdu, Psikiyatri Uzmanı Dr.Ülkü Beşiktepe Ayan, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr.Nuriye Karadeniz, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr.Pınar Yazıcıoğlu, Radyoloji Uzmanı Dr.Abdulaziz Uslu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Devlet, Hastanesine, 17, Yeni, Doktor,
Yorumlar
Haber Yazılımı