Haber Detayı
22 Ocak 2024 - Pazartesi 16:49 Bu haber 116700 kez okundu
 
Beyşehir Devlet Hastanesinin Yeni Üyeleriyle Tanışma ve Oryantasyon Eğitimi
BEYŞEHİR - Beyşehir Devlet Hastanesi'nde 2024 yılının ilk tanışma ve oryantasyon programı gerçekleştirildi.
Sağlık Haberi
Beyşehir Devlet Hastanesinin Yeni Üyeleriyle Tanışma ve Oryantasyon Eğitimi

BEYŞEHİR - Beyşehir Devlet Hastanesi'nde 2024 yılının ilk tanışma ve oryantasyon programı gerçekleştirildi.

Bu kapsamda görevine yeni başlayan fizyoterapist, ebe, hemşire, röntgen teknikeri, odyometri teknikeri, tıbbi sekreter, veri hazırlama ve kontrol işletmeni, laboratuvar teknisyeni, güvenlik görevlisi, hasta karşılama yönlendirme görevlisinden oluşan 17 kişilik gruba hastanemiz tanıtıldı.

Eğitim Birimi Sorumlu Hemşire Şulenur Kıvrak’ın organizasyonunda yapılan Başhekim Yardımcısı Dr. Kutay Güven’in açılış konuşması ve tanışma ile başlayan program Hastane yöneticileri ve birim sorumluları tarafından sunumlar yapıldı.

Gün boyu süren porgramda Sağlık Mevzuatı, Misyon, Vizyon ve Değerlerimiz, Kurum Kültürü, Beyşehir İlçesinin Tanıtımı, Kişiler Arası İletişim ve Gelişim, Kurum Tarihçesi, Bilgi Güvenliği, Sağlıkta Kalite Standartları, Hasta ve Çalışan Memnuniyeti, Çalışan Mali Durum, Hastane Enfeksiyonlarının Önlenmesi, Akılcı İlaç Kullanımı, Anne Sütü, Acil Durum ve Afet Yönetimi vb. konularına değinildi.

Çalışanların işiyle ve kurumuyla kaynaşmasının sağlanması, gerekli olan bilgi, beceri ve tutumların kazandırılarak kurum kültürünün edindirilmesi ve sunulan hizmetin kalitesinin arttırılması; çalışanlarımıza kurum organizasyon yapısının ve temel hedeflerinin sunulması amacıyla yıl boyu belirlenen aralıklarla tanışma ve oryantasyon programları gerçekleştirilmeye devam edilmektedir.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Devlet, Hastanesinin, Yeni, Üyeleriyle, Tanışma, ve, Oryantasyon, Eğitimi,
Yorumlar
Haber Yazılımı