Haber Detayı
11 Mart 2019 - Pazartesi 12:50 Bu haber 7155 kez okundu
 
Beyşehir’e En İyi Şekilde Nasıl Hizmet Edebilirizin Derdi İçerisindeyiz
BEYŞEHİR - AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Beyşehir ilçesinde düzenlenen yerel seçim çalışmalarına katılarak ilçede yaşayan Göynemliler’le buluştu.
Siyaset Haberi
Beyşehir’e En İyi Şekilde Nasıl Hizmet Edebilirizin Derdi İçerisindeyiz

BEYŞEHİR - Milletvekili Samancı, 31 Mart’ta yapılacak seçimde Cumhur ittifakının Beyşehir Belediye Başkan adayı Üzeyir Yaşar’a destek istedi.

Samancı, yaptığı konuşmada, “Göynemsiz siyaset olmaz, Göynemli olmadan alınan kararlar aksak, Göynem’siz istişareler eksik kalıyor. Biz siyasette Göynem olarak bir gücüz, sosyal hayatta Göynem bir güçtür. Ama ilk önce bunun kendimiz farkına varmalıyız. O farkındalığı bu dönem şu anda görüldüğü üzere yaşıyoruz. Bundan sonra da gencimizle, yaşlımızla, kadınımızla, çocuğumuzla o gücü her daim devam ettireceğiz, bunun bilincindeyiz” dedi.

31 Mart seçimlerine artık çok az bir zamanın kaldığına konuşmasında dikkat çeken Samancı, bu seçimde önceliklerinin Beyşehir’le birlikte aynı zamanda Derebucak ve Göynem olduğuna vurgu yaptı.

“Çünkü burası bir çanak, birbirinden ayırabilmemiz mümkün değil” diye konuşan Samancı, “Üzeyir kardeşim malum Cumhur ittifakımızın adayı olarak sizlerin karşısında. Bizler de cumhur ittifakı adayımızın arkasında dimdik duruyoruz ve onu bu süreçte, bu kutlu yolculukta yalnız bırakmadık ve bırakmayacağız. İşte hepimiz birlikteyiz, inşallah bu beraberliğimiz, bu kardeşliğimiz, bu dayanışmamız her daim sürecek” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Cumhur İttifakı Beyşehir Belediye Başkan adayı Üzeyir Yaşar da konuşmasında, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Genç bir aday olarak gençliğinin verdiği enerjiyi en iyi şekilde kullanarak Beyşehir’e yeni dönemde hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağını vurgulayan Yaşar, “Milletvekilimizin tecrübesi, büyükşehir belediye başkanımızın ve hükümetimizin desteğiyle Beyşehir’e en iyi şekilde nasıl hizmet edebilirizin derdi içerisindeyiz. İnşallah bunu başaracağız. Adaylık sürecinde yaptığımız istişareler sonucunda hep birlikte seçim beyannamemizi oluşturduk. Bu beyannamenin hazırlanmasında çok ciddi katkılar sunan herkese teşekkür ediyorum. Yeni dönemde, inşallah yeni bir vizyon, yeni bir anlayış, kardeşlik, birlik ve beraberlik içerisinde Beyşehir Belediyesi ile Beyşehir’i bütünleştirme hareketini inşallah  bu genç evladınız  ilçeye kazandırmış olacak. Bizler hep birlikte gönül belediyeciliğini layıkıyla yerine getireceğiz. Herkesi kucaklayacak, ötekileştirmeyecek, ayrıştırmayacağız. Hepimiz birlik beraberlik içerisinde yöneteceğimiz bir belediyecilik anlayışını ilçemizde oluşturacağız.  Beyşehir Belediye Başkan adayı olarak ulaşılamama gibi bir durum sözkonusu olmayacak. Bu şehrin her insanı, her ferdi bana ulaşabilecek, benimle istediği zaman görüşebilecek. İnşallah yeni dönemde böyle bir belediyeciliği Beyşehir’e kavuşturmuş olacağız. İnşallah, herkesi seveceğiz, herkes tarafından da sevileceğiz, muhabbetimiz hep daim olacak, hep diyorum; ben bu şehrin evladıyım diye. Ben yine bu şehirde yaşayacağım, bu cadde ve sokaklarda gezip, sizlerin arasında olarak sizlerin hep yüzüne bakacağım. O yüzden sizlere karşı mahçup olmamak için ne söz verdiysek onu yapacağız. Hem kalp kırmayacağız, hem iletişimimizi her zaman ayakta ve diri tutacağız” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol da, konuşmasında, yerel seçimin önemine bir kez daha vurgu yaparken,  “Farkındasınız bu memlekette ezanı ıslıklayacak kadar terbiyesiz insanlar var. Onun için de bu seçim o kadar önemli ki” diye konuştu. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’e, En, İyi, Şekilde, Nasıl, Hizmet, Edebilirizin, Derdi, İçerisindeyiz,
Yorumlar
Haber Yazılımı