Haber Detayı
26 Haziran 2019 - Çarşamba 14:55 Bu haber 5276 kez okundu
 
Beyşehir’e veda edecek Jandarma Komutanı’na plaket
BEYŞEHİR - Beyşehir İlçe Jandarma Komutanı Yalçın Urlu, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’a veda ziyaretinde bulundu.
Güncel Haberi
Beyşehir’e veda edecek Jandarma Komutanı’na plaket

BEYŞEHİR -  Beyşehir İlçe Jandarma Komutanı Yalçın Urlu, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’a veda ziyaretinde bulundu.

2015 yılından bu yana Beyşehir İlçe Jandarma Komutanı olarak görev yaparken 2019 yılı atama döneminde Ağrı iline tayini çıkan Binbaşı Yalçın Urlu Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Adil Bayındır, yaklaşık 4  yıla yakın bir sürede ilçede başarıyla görev yapan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Urlu’ya Beyşehir’e verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür etti, yeni görev yapacağı yerde de başarı diledi.

 Başkan Bayındır ifade ettiği, “Sizin emeklerinizin karşılığı olmaz. Sizde hatıramız olsun, şehrimizi unutmayın diye… Zaten unutmadınız, Beyşehirli’siniz. Gönülde, yürekte sevginiz bol, hep de devam edecek. Biz çok büyük bir dost kazandık. İyi bir hemşeri kazandı Beyşehir” sözlerinin ardından Urlu’ya günün anısına bir plaket takdim etti.

Binbaşı Urlu da, “Keşse sizinle daha önce çalışabilseydik. Çok mutlu oldum. Başkanlığınız hayırlı uğurlu olsun. Bizlere başkanlığınız süresince gösterdiğiniz ilgiye tüm samimiyetimle çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’e, veda, edecek, Jandarma, Komutanı’na, plaket,
Yorumlar
Haber Yazılımı