Haber Detayı
14 Mart 2018 - Çarşamba 17:41 Bu haber 9106 kez okundu
 
Beyşehir’in Devlet Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı kutlaması
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ziyaret ettiği Yeni Devlet Hastanesi’nde görev yapan idarecilerin, hekimler ile sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.
Sağlık Haberi
Beyşehir’in Devlet Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı kutlaması

BEYŞEHİR - Özaltun, kendisine eşlik eden AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, ilçe teşkilatı mensupları ve meclis üyeleri ile birlikte Yeni Beyşehir Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Başhekim Uzman Dr.Sıtkı Küçükbuzcu’yu makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Özaltun ve beraberindekiler, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik etti. Özaltun, başhekimlik makamında 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle hazırlanan özel pastayı Başhekim Küçükbuzcu ve İlçe Başkanı Şenol’la birlikte kesti.

       Özaltun ve beraberindekiler, daha sonra kendilerine eşlik eden Başhekim Uz.Dr.Küçükbuzcu, başhekim yardımcıları ve hastane müdürleri ile birlikte hastanenin tüm servislerini ziyaret etti. Özaltun,hastanede çalışan doktor ve sağlık personelinin yanısıra, servislerde yatan hasta ve hasta yakınlarına birer karanfil hediye ederek bayramlarını kutladı.

       Özaltun, ziyaretinin sonrasında yaptığı açıklamada, hekim ve sağlık çalışanlarının oldukça kutsal bir görevi icra ettiklerini belirterek, temel amaçlarının tüm insanların daha sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesine hizmet etmek olduğunu dile getirdi.

       Özaltun, açıklamasında, Beyşehir’deki sağlık yatırımlarına da dikkat çekerken, Beyşehirli vatandaşların bu yılki 14 Mart Tıp Bayramı’nda artık Türkiye’nin en büyük kalemli yatırımı olan ilçenin yeni devlet hastanesinde sağlık hizmeti almaya başladıklarını belirtti.

        Özaltun, Yeni Devlet Hastanesi’nin hizmete girmesiyle  birlikte sadece Beyşehir değil, çevre il ve ilçelerden de hasta kabul etmeye başladığını anlatırken, “Bunun özellikle altını çizmek istiyorum, hastanemiz bölge hastanesi statüsüne kavuştu. Zira, Isparta ve Antalya’nın ilçelerinden, Seydişehir, Hüyük, Derbent ve Derebucak gibi yakın ilçelerden de hastalarımız var. Zaten, biz de bunu bildiğimiz için bölge hastanemizin hemen yanına 36 yataklı bir hasta konukevini inşa ettik. Burada, başhekimimize ve hastane yöneticilerimize de yeni devlet hastanesi tamamlandıktan sonra taşınma işlemini de çok kısa bir süre içerisinde gerçekleştirerek, 5 Mart’tan itibaren sağlık hizmetinin yeni binada sunulmaya başlamasını sağladıkları için çok teşekkür ediyorum. Bu anlamda, sadece Beyşehir’deki değil, tüm Türkiye’deki sağlık çalışanlarımızın tıp bayramını kutluyorum” dedi.

Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Sıtkı Küçükbuzcu da, 14 Mart Tıp Bayramı’nda yeni bir hastanede Beyşehir halkına hizmet veriyor olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını dile getirerek, “Yeni hastanemiz şu anda sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Yatak sayılarımız, doluluk olarak tahmin ettiğimizden de çok daha üst düzeyde. Hastanemiz ne kadar büyük oldu diye düşünürken, tamamen dolu olarak  şu anda bölgemize hizmet veriyor. Bu arada, çalışanlarımız ve herkes yeni binamızda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Biz de hastane başhekimliği olarak, idarede çalışan arkadaşlarımızla beraber hastanemizin daha ileriye gitmesi için elimizden geleni yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol da, yeni Devlet Hastanesi’nin ilçeye hayırlı olması dileğinde bulunurken, “Bugün 14 Mart Tıp Bayramı. Tüm çalışanlarımızın tıp bayramını tebrik ediyorum. Başhekimimizin ve hastane yönetimimizi de ayrıca tebrik ediyorum, çünkü iki gün gibi kısa bir sürede hastanemizi eski binasından yeni binasına taşıdılar ve çalışır hale getirdiler. Bundan sonrasında ise uzman hekimlerle ilgili bir çalışma yapmamız gerekiyor. Hastanemiz çok güzel, yeri çok güzel, ilçemiz dışındaki tüm uzman hekimlerimizi Beyşehir’e davet ediyoruz. Çünkü, siyasi çalışma ile de onları ilçemize getirebilmek bazen mümkün olmuyor. Uzman hekimlerimizin de Beyşehir’imizi tercih etmeleri gerekiyor. Bu anlamda, gelip bu güzel ilçemizi ve yeni devlet hastanemizi ve sağlık alanındaki bölgemizdeki yatırımları görerek Beyşehir’i tercih etmelerini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’in, Devlet, Hastanesi’nde, 14, Mart, Tıp, Bayramı, kutlaması,
Yorumlar
Haber Yazılımı