Haber Detayı
30 Ağustos 2023 - Çarşamba 22:39 Bu haber 10995 kez okundu
 
Beyşehir'in Önceki Kaymakamı Yusuf Özdemir Vefat Etti
BEYŞEHİR - Beyşehir’de 5 yıl kaymakamlık yapan (2017-2022) ve Gölcük Kaymakamlığına atanan Yusuf Özdemir, görev yaptığı Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde hayatını kaybetti.
Güncel Haberi
Beyşehir'in Önceki Kaymakamı Yusuf Özdemir Vefat Etti

BEYŞEHİR -Beyşehir’de 5 yıl kaymakamlık yapan (2017-2022) ve Gölcük Kaymakamlığına atanan Yusuf Özdemir, görev yaptığı Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde hayatını kaybetti.

Uzun süredir akciğer kanseri tedavisi gören Kaymakam Özdemir, bu akşam saatlerinde evinde rahatsızlandı. Özdemir'in ailesi durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık ekipleri sevk edildi. Özdemir, ambulansla alınarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine götürüldü. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen Özdemir, hayatını kaybetti.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gölcük Kaymakam Vekili Ali Ada ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de hastaneye gelerek Özdemir’in ailesine başsağlığı dileğinde bulundu.

Belediye Başkanı Sezer, Kaymakam Özdemir’in vefatı sebebiyle 30 Ağustos zafer bayramı dolayısıyla düzenlenecek olan fener alayı ve askeri bando konserinin iptal edildiğini duyurdu.

Beyşehir İlçesi’nde yaklaşık 5 yıl görev yaptıktan sonra Gökcük Kaymakamlığı’na atanan ve bu ilçede görev yapmaya başlayan Özdemir, 1970 yılında Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde doğdu.

İlkokula Almanya’da başlayıp Köprübaşı ilçesinde tamamladı.

Orta ve lise eğitimini Samsun’da tamamlayan Özdemir, 1987 yılında başladığı İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü 1991 yılında bitirdi.

Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalında doktora eğitimine devam eden Özdemir, Sinop Kaymakam adaylığı, Samsun Tekkeköy kaymakam vekilliği, Giresun Çanakçı, Gümüşhane Kürtün, Samsun Kavak, Sivas Suşehri, Çankırı Ilgaz, Balıkesir Susuzluk Kaymakamlığı ve İçişleri Bakanlığı hukuk müşavirliği görevlerinde bulundu.

Beyşehir İlçe Kaymakamlığı görevini sürdürürken 392 sayılı mülki idare amirleri atama kararnamesi ile Gökcük Kaymakamlığına atanan Özdemir, 8 Eylül 2022 tarihinden bu yana Gölcük Kaymakamlığı görevini yürütüyordu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'in, Önceki, Kaymakamı, Yusuf, Özdemir, Vefat, Etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı