Haber Detayı
26 Mayıs 2023 - Cuma 18:14 Bu haber 25059 kez okundu
 
Beyşehir TSO’dan İstanbul Prohunt Fuarında Üyelerine Ziyaret
BEYŞEHİR - Beyşehir'de üretilen av tüfekleri ile savunma sanayisine yönelik silahlar İstanbul’da devam eden fuarda görücüye çıktı.
Ekonomi Haberi
Beyşehir TSO’dan İstanbul Prohunt Fuarında Üyelerine Ziyaret

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde üretilen av tüfekleri ile savunma sanayisine yönelik silahlar İstanbul’da devam eden fuarda görücüye çıktı.

İstanbul’da gerçekleştirilen Avrupa’nın en önemli ikinci fuarı olarak nitelendirilen 10.Uluslararası Prohunt Av, Silah ve Doğa Sporları Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı.

24 Mayıs’ta başlayan ve üç gün sürecek olan fuara Beyşehir merkez, Organize Sanayi Bölgesi ile Huğlu ve Üzümlü mahallelerinde av tüfeği ve savunma sanayis sektöründe faaliyet gösteren firmalar katılıyor.

Beyşehir Ticaret Odası Başkanlığı da fuarda stant açan oda üyesi firmaların yöneticileri ile bir araya geldi.

Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akbıyık, fuarda stant açan üyelerinin Beyşehir yöresinin ticaret hacmini daha da artırma çalışmalarını önemsediklerini belirterek, “Bu kapsamda ikili iş görüşmelerinde yanlarında olmak, silah ve savunma sektöründeki son gelişmelerle ilgili bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla Meclis Başkanımız Hakan Kasapoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ali Bilir, Yönetim Kurulu Üyelermiz Deniz Öztulum, Abdullah Uyar ve Tahsin Saraç, Meclis Başkan Yardımcımız Ziya Yaka, Meclis üyelerimiz Saffet Kara, H.İbrahim Tüfekçi, Yaşar Özdede, Yunus Özkıcar, Ahmet Dede ve Emin Sular’la birlikte üyelerimizi açtıkları standlarda ziyaret ettik” ifadelerine yer verdi.

Akbıyık, Beyşehir’in firmalarına ülke ve bölge ekonomisi ve istihdamına sağladıkları katkılardan dolayı da teşekkür ederek, başarı dileklerini iletti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, TSO’dan, İstanbul, Prohunt, Fuarında, Üyelerine, Ziyaret,
Yorumlar
Haber Yazılımı