Haber Detayı
10 Kasım 2018 - Cumartesi 12:31 Bu haber 9765 kez okundu
 
Beyşehirli Milli Tekvandocu Zeliha Ağrıs, Avrupa 3.cüsü Oldu
BEYŞEHİR - Beyşehirli milli tekvandocu Zeliha Ağrıs’ın Polonya’da devam eden Avrupa Ümitler Tekvando Şampiyonası’nda kilosunda Avrupa üçüncüsü olması memleketi Beyşehir ilçesinde sevinçle karşılandı.
Spor Haberi
Beyşehirli Milli Tekvandocu Zeliha Ağrıs, Avrupa 3.cüsü Oldu

BEYŞEHİR - Polonya’da düzenlenen şampiyonada 53 kilo bayanlarda mücadele veren Beyşehirli milli tekvandocu Zeliha Ağrıs, ilk turu müsabaka yapmadan geçti. İkinci turda İtalyan rakibi Nora Adami’yi 21-1 mağlup eden Ağrıs, üçüncü turda da Finlandiyalı Elisa Toivonel’i 20-8’lik sonuçla yendi. Çeyrek finalde Alman Vanessa Beckstein’i de 23-14’lik skorla mağlup eden Ağrıs, yarı finalde Litfanyalı Janisa Tarvida’ya 17-7 yenilerek Avrupa üçüncüsü oldu.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, geçen yıl Güney Kore’de yapılan dünya şampiyonasında dünya şampiyonu olan Beyşehirli milli sporcu Zeliha Ağrıs’ın  son şampiyonada da Avrupa üçüncülüğü başarısını elde ettiğini belirterek, “Beyşehirli milli sporcumuzla ilçe olarak ne kadar övünsek, gurur duysak azdır. Gönlümüzden Avrupa şampiyonluğu geçiyordu ama üçüncülük derecesi de Türkiye açısından önemli bir başarıdır. Kendisini bu başarısından dolayı tebrik ediyor, daha büyük başarılara imza atacağına olan inancımızı belirtmek istiyorum” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehirli, Milli, Tekvandocu, Zeliha, Ağrıs,, Avrupa, 3.cüsü, Oldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı