Haber Detayı
25 Kasım 2023 - Cumartesi 12:39 Bu haber 112558 kez okundu
 
Beyşehirli Üreticiler Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşması'nda Yerini Aldı
BEYŞEHİR - Beyşehir, Huğlu ve Üzümlü mahallelerinde faaliyet gösteren silah firmaları, Konya’da bu yıl 7’incisi düzenlenen Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmaları'nda açtığı stantlarda yerini aldı.
Ekonomi Haberi
Beyşehirli Üreticiler Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşması'nda Yerini Aldı

BEYŞEHİR - Beyşehir, Huğlu ve Üzümlü mahallelerinde faaliyet gösteren silah firmaları, Konya’da bu yıl 7’incisi düzenlenen Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmaları'nda açtığı stantlarda yerini aldı.

Beyşehir Huğlu ve Üzümlü mahallelerinde faaliyet gösteren silah firmaları, Konya’da bu yıl 7’incisi düzenlenen  ve savunma sanayinin devlerinin yer aldığı ve bu çerçevede sektörün ihtiyaçlarının yerli imkanlarla geliştirilmesini amaçlayan Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmaları’nda açtığı stantlarla yerini aldı.

Bu arada, Selçuk Üniversitesi Huğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Erkan Akgöz de, fuarla ilgili olarak yaptığı paylaşımında, “Fuarda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz’ı da misafir ettik. Üniversitemiz, yüksekokulumuz hakkında bilgiler verdik.”bilgilendirmesinde bulundu.

ZİYARETÇİLERDEN DE İLGİ GÖRÜYOR

Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuarda, SÜ Huğlu Meslek Yüksekokulu ile Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi’nin açtığı stantlar da bulunuyor. Stantlar, ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor.

Savunma sanayinin devlerinin yer aldığı fuarda, 105 firma stant açarak ürünlerini görücüye çıkardı.

23 Kasım tarihinde kapılarını açan ve savunma sanayi ekosisteminin geliştirilmesi ve sektörü yönelik ihtiyaçların yerlileştirilmesine katkı sağlamayı amaçlayan fuar, 25 Kasım tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

BEYŞEHİR TSO DA FİRMALARI ZİYARET ETTİ

Öte yandan, üç gün süreli savunma sanayi sektörünün önde gelen firmalarını bir araya getiren fuarı Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Mustafa Akbıyık da beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret etti.

Fuarda yerini alan Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi, Akdaş Silah, Kral Arms, Değirmenci Otomotiv (DOME) ve Husan Store Silah Sanayi yetkilileriyle açtığı stantlarda bir araya gelen Akbıyık ve beraberindekiler, bölgedeki firmaların ülke ve bölge ekonomisi ile istihdamına katkı sağladıklarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Bölgemizin son yıllardaki gururu haline gelen firmalarımıza işlerinde başarılar diliyoruz. İlçemiz adına hepsine teşekkür ediyoruz”ifadelerine yer verdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehirli, Üreticiler, Savunma, Sanayi, Tedarikçi, Buluşması'nda, Yerini, Aldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı