Haber Detayı
01 Haziran 2018 - Cuma 13:59 Bu haber 7306 kez okundu
 
Büyükşehir’den Hüyük’e Kapalı Pazar Yeri
HÜYÜK - Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hüyük’e kazandırılacak kapalı Pazar yerinin temeli düzenlenen törenle atıldı.
Bölgeden Haberi
Büyükşehir’den Hüyük’e Kapalı Pazar Yeri

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin yatırım programında yer alan Hüyük Kapalı Pazar Yerinin temeli milletvekilleri, milletvekili adayları ve Büyükşehir Belediyesi yöneticilerinin katıldığı törenle atıldı. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Sami Şahin, projenin 1 milyon lira değerinde olduğunu ifade ederek, Konya Büyükşehir Belediyesinin Büyükşehir Yasasıyla birlikte ilçelere kazandırdığı yatırımlardan bir tanesine daha tanıklık ettiklerini aktardı. Şahin, “Önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek zamanında başlayan yatırımlar dört yıl boyunca Türkiye’deki en güzel örnekleri teşkil etti. Büyükşehir olarak Hüyük’e 53 milyon liralık bir yatırım gerçekleştirildi. İnşallah bu yatırımların da devamı ilerde artarak güçlü bir hükümetle güçlü bir başkanlık sistemiyle devam edecek. Temelini atacağımız Pazar yerinin Hüyük halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

BELEDİYECİLİK VE YATIRIM BİZİM KADROLARIMIZIN İŞİ

Önceki dönem Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, 2014’te başlayan süreçte prestij caddelerden mahalle yollarına, parke taşı desteğinden şehir konaklarına, rüzgar enerji santralinden restorasyon çalışmalarına, kapalı pazar yerinden su ve kanalizasyon hizmetlerine kadar önemli birçok hizmete imza attıklarını söyleyerek, “Bunlar saymakla bitmez. Belediyecilik ve yatırım bizim kadrolarımızın işi. Başkaları yaptırmama ve yıkma üzerine söylem geliştirir, bizim kadrolarımız daha çoğunu yapma, daha büyüğünü yapma, büyük Türkiye hedefine topyekün ulaşma çabasını gösterir. 24 Haziran’da buna göre karar verelim” diye konuştu.

AK PARTİ’NİN İKTİDAR OLMASIYLA MÜTHİŞ BİR ANLAYIŞ DEĞİŞİMİ OLDU

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Gülay Samancı da “Belediyecilik anlamında Türkiye’de paradigma değişimi yaşatan AK Parti olmuştur. AK Parti’nin iktidar olması ve yerel yönetimlerde görev alması müthiş bir anlayış değişimini beraberinde getirmiştir. İnşallah sizlerin de destekleriyle bu anlayış değişimine, bu hizmet silsilesine birlikte devam etmiş olacağız” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir’in de katılımıyla 1 milyon liraya mal olacak Hüyük Kapalı Pazar Alanının temeli atıldı.

DERBENT, HÜYÜK VE DEREBUCAK BULUŞMALARI YAPILDI

AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Önceki dönem Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Gülay Samancı ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Sami Şahin, Hüyük’ün yanı sıra Derbent ve Derebucak ilçelerinde vatandaşlarla buluşarak hem 2 Haziran’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la buluşmaya davet ettiler, hem de 24 Haziran seçimlerinde destek istediler.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Büyükşehir’den, Hüyük’e, Kapalı, Pazar, Yeri,
Yorumlar
Haber Yazılımı