Haber Detayı
25 Ağustos 2023 - Cuma 12:33 Bu haber 6684 kez okundu
 
Demek ki İsteyince Oluyormuş!
BEYŞEHİR – Beyşehir – Seydişehir kara yolu çıkışı Antalya yolu bağlantı kavşağına trafik ışıkları takıldı.
Güncel Haberi
Demek ki İsteyince Oluyormuş!

BEYŞEHİR – Beyşehir – Seydişehir kara yolu çıkışı Antalya yolu bağlantı kavşağına trafik ışıkları takıldı.

Dönemin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından 02 Kasım 2021 yılında trafiğe açtığı Beyşehir – Antalya çevre yolu, 3 Mayıs 2023’de dönemin Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından da Demirkapı tünelinin açılmasıyla en kısa Antalya yolu olması nedeniyle; trafik yoğunluğunun artması ile sık sık trafik kazaları ile gündeme gelmiş, birçok can ve mal kaybına yol açmış, adı "sabıkalı kavşağa" çıkan, Beyşehir – Seydişehir karayolu çıkışı Antalya yolu bağlantı kavşağı, Beyşehirlinin yoğun tepki göstermesi üzerine, yetkililerin girişimleri ile nihayet trafik ışıklarına kavuştu.

Bu yol ve kavşak açılmadan yapılması gereken bir çalışma, geleceği ön göremeyen yöneticilerin basiretsizliği yüzünden birçok ölümlü ve maddi hasarlı trafik kazalarının yaşanmasına neden oldu.

Beyşehirliler Antalya yolunun açılmasının ardından oluşan yoğun trafik nedeniyle bir başka nokta otogar kavşağının da ışıklandırılması gerektiğini dile getirmeye başladılar. Birçok sürücü kavşakta nasıl hareket etmesi gerektiğini bilmediğinden kavşak içerisinde trafik karmaşasına sebep oluyor. Bu nedenle en kısa sürede Beyşehir Otogar kavşağına da trafik ışıkları yapılması gerekiyor.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Demek, ki, İsteyince, Oluyormuş!,
Yorumlar
Haber Yazılımı