Haber Detayı
29 Nisan 2023 - Cumartesi 20:23 Bu haber 24656 kez okundu
 
Dev Katlı Otopark Ve Ticaret Merkezi Açıldı
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımları tamamlanan Karapınar Ticaret Merkezi, Katlı Otoparkı ve Kitap Kafe’nin açılışları düzenlenen törenle dualar eşliğinde gerçekleştirildi.
Bölgeden Haberi
Dev Katlı Otopark Ve Ticaret Merkezi Açıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımları tamamlanan Karapınar Ticaret Merkezi, Katlı Otoparkı ve Kitap Kafe’nin açılışları düzenlenen törenle dualar eşliğinde gerçekleştirildi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçede iki önemli tesisin açılışını yaptıklarını ifade ederek, “Birisi ticaret merkezi ve katlı otoparkımız. Diğeri de hemen gençlerimizin yoğun bir şekilde kullandığı kitap kafe. Toplam 75 milyon liralık bir yatırım bugün Karapınar’la buluşacak” dedi.

“SİZE MEMBA SUYU KALİTESİNDE SU GETİRECEĞİZ ALLAH’IN İZNİYLE”

Karapınar’a her geldiklerinde bir eserle geldiklerinin altını çizen Başkan Altay şöyle devam etti:

“Ama bugünlerde görüyorum ki Karapınar’ın ziyaretçileri biraz fazla. Gelen mutlaka bir uğruyor. Onlara şunu söylüyorum: Eğer hizmeti görmek için gelmişseniz buyurun gelin. Burada cephe sağlıklaştırmalarını görün, ticaret merkezlerini görün, kitap kafeleri görün, yarı olimpik yüzme havuzlarını, kentsel dönüşümü, hükümet konağını, doğalgazı, prestij caddeleri, yani eserleri görmeye geliyorsanız buyurun gelin. Ama başka bir amacınız varsa buradan size ekmek çıkmaz. Burası, Kara Murat’ın memleketi. Burası Murat Kurum’un memleketi. Burası Recep Tayip Erdoğan’a gönül vermiş insanların memleketi. İlçe Başkanımız, ‘Karapınar’a verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getirdik’ dedi ama ben buradan ifade ediyorum. Size memba suyu kalitesinde su getireceğiz Allah’ın izniyle. Onun için çalışmalarımızı tamamladık. Dünya Bankası’ndan 22 milyon Euro yani yaklaşık 400 milyon liralık bir kaynakla Karapınar’ın çeşmelerinden memba suyu kalitesinde suyu akıtacağız Allah’ın izniyle. Hiç endişeniz olmasın.”

“KARAPINAR BİZİM GÖNLÜMÜZÜN BAŞ KÖŞESİNDE”

“Anadolu insanının ferasetini biliyoruz. Milletimizin Cumhurbaşkanına sevgisini biliyoruz. Bizim nasıl çalıştığımızı, nasıl eser ürettiğimizi, neler yaptığımızı da en iyi siz biliyorsunuz” diye konuşmasını sürdüren Başkan Altay, “Allah’ın izniyle hep birlikte Karapınar’dan güçlü bir destek çıkartacağız. Sayın Bakanımız Murat Kurum İstanbul’dan milletvekili adayı. Şöyle 5 yıl geriye dönsek nerede bir sel var, yangın var, deprem var, nerede bir felaket varsa orada sizin yiğit evladınız Murat Kurum devreye girdi ve milletin sorunlarını çözdü. Deprem bölgesinde 44 günde evleri teslim etti. Bir kulübe yapsanız bunu başaramazsınız. Bir proje yapsanız bunu başaramazsınız. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde biz bunu başardık. Söz verdiğimiz gibi bütün depremzedeler konutlarına ulaşana kadar bize durmak yok. Biz hep size güvendik. Tek vatan, tek devlet, tek bayrak, tek millet diyenler olarak buradayız. Bu toprakların sahibi olarak her zaman buradayız. Burada olmaya da devam edeceğiz. Karapınar bizim gönlümüzün başköşesinde” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Açılış törenine, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Selman Özboyacı, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Burhanettin Sevencan, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Tevfik Tığlıoğlu, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti Karapınar İlçe Başkanı Yusuf Zengin, MHP Karapınar İlçe Başkanı Ercan Alp ve Yeniden Refah Partisi Karapınar İlçe Başkanı Mehmet Cingöz ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Dev, Katlı, Otopark, Ve, Ticaret, Merkezi, Açıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı