Haber Detayı
17 Ocak 2018 - Çarşamba 14:39 Bu haber 7001 kez okundu
 
Dünya Şampiyonu Zeliha Ağrıs,Yılın Sporcusu Seçildi
BEYŞEHİR - Beyşehirli dünya şampiyonu Zeliha Ağrıs,El ele AVON kadın 2017 ödüllerinde yılın sporcusu seçildi.
Yaşam Haberi
Dünya Şampiyonu Zeliha Ağrıs,Yılın Sporcusu Seçildi

BEYŞEHİR - Geçtiğimiz yıl Güney Kore’de yapılan Dünya Büyükler Tekvando Şampiyonası’nda 53 kiloda Türkiye’ye altın madalya kazandıran Beyşehirli milli tekvandocu Zeliha Ağrıs, “Elele Avon Kadın Ödülleri 2017’de yılın sporcusu seçildi.

Bu yıl dördüncüsü gerekleştirilen Elele AVON Kadın Ödülleri'nde duruşuyla ve başarılı çalışmalarıyla yılın ses getiren kadınları belirlendi.

        Ödül alan isimler arasında Beyşehirli milli tekvandocu Zeliha Ağrıs da yer aldı.

         AVON ile Türkiye'nin en köklü kadın dergisi Elele dergisi işbirliğiyle dördüncüsüne imza atılan Elele AVON Kadın Ödülleri görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Türkiye'nin en başarılı kadınlarının ödüllendirildiği gelenekselleşen organizasyonda ödül alan isimler halk oylaması ve jüri değerlendirmesi sonucunda belirlendi.

       Son ana kadar heyecanın dorukta olduğu törenin sunuculuğunu bu yıl da deneyimli gazeteci Mirgün Cabas üstlendi. Dokuz kategoride verilen ödüllerde yılın sporcusu Zeliha Ağrıs, Yılın Oyuncusu Gonca Vuslateri, Yılın Şarkıcısı Sıla, Yılın Gazetecisi Gülden Aydın ve Yılın Yazarı Azra Kohen oldu. Güzel Sanatlar dalında Nehir Özzengin, Sosyal Sorumluluk kategorisinde Dilek Livaneli ödüle layık görülürken yılın bilim kadını Prof. Dr. Oya Başak, Yılın Girişimcisi Aslı Elif Tanuğur oldu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Dünya, Şampiyonu, Zeliha, Ağrıs,Yılın, Sporcusu, Seçildi,
Yorumlar
Haber Yazılımı