Haber Detayı
24 Ekim 2019 - Perşembe 12:24 Bu haber 4331 kez okundu
 
Emirhan Cumbul’dan kişisel fotoğraf sergisi
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi’nin evsahipliği yaptığı fotoğraf etkinliğine Beyşehirli fotoğraf severler yoğun ilgi gösterdi.
Eğitim-Kültür Haberi
Emirhan Cumbul’dan kişisel fotoğraf sergisi

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi’nin evsahipliği yaptığı fotoğraf etkinliğine Beyşehirli fotoğraf severler yoğun ilgi gösterdi.

Beyşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Müdürlüğü ile Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Fotoğraf Kulübü işbirliği ile gerçekleştirilen etkinlikte Beyşehir Fotoğraf Kulübü üyelerinden fotoğrafçı Emirhan Cumbul, Beyşehirli fotoğrafseverlerle buluştu.

Cumbul,  “Beyşehir’de Günbatımı” ve “Zamanı durdur”  konulu fotoğraf çalışmalarını fotoğraf gösterisi programında fotoğrafseverlerin beğenisine sundu. Slayt gösterisinin ardından başlayan söyleşi bölümünde ise Cumbul fotoğraf çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu, kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı.

Fotoğraf slayt gösterisinin ardından Emirhan Cumbul’un  fotoğraflarından oluşan kişisel fotoğraf sergisinin açılışı da gerçekleştirildi. Açılışın ardından fotoğrafseverler sergiyi gezdi.

Programın sonunda Emirhan Cumbul’a başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Emirhan, Cumbul’dan, kişisel, fotoğraf, sergisi,
Yorumlar
Haber Yazılımı