Haber Detayı
18 Ekim 2019 - Cuma 15:50 Bu haber 4552 kez okundu
 
Engelli annenin akülü araba sevinci
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, ‘Beyşehir’in anneleri’ ismiyle sosyal medyada faaliyet gösteren anneler grubu tarafından ihtiyaç sahibi bedensel engelli bir anneye akülü araba hediye edildi.
Yaşam Haberi
Engelli annenin akülü araba sevinci

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, ‘Beyşehir’in anneleri’  ismiyle sosyal medyada faaliyet gösteren anneler grubu tarafından ihtiyaç sahibi bedensel engelli bir anneye akülü araba hediye edildi.

Beyşehir’in Anneleri Sosyal Medya Grubu’nun yöneticisi Melek Şahap, yaptığı açıklamada, sosyal medya grubu olarak  bölgede yaşayan 10 bine yakın bir annenin üye olduğu bir platform olduklarını  hatırlatarak, “Grup olarak zaman zaman çeşitli sosyal etkinlikler gerçekleştirirken,  sosyal yardım faaliyetlerine de büyük önem veriyoruz” dedi.

Bir üyelerinin ihtiyacı olan bedensel engeLli bir anneye akülü araba hediye etmek istemesi üzerine bunu sosyal medya grubunda paylaştıklarını ve Hüyük ilçesinde yaşadığını belirtip cilt kanseri hastalığı sonrasında bir ayağını kaybettiğini ifade eden bedensel engelli 58 yaşındaki Ayşe İpek’in kızı aracılığıyla kendisine ulaştığını belirten Şahap, “Beyşehir’in Anneleri grubundan bu yönde bir talep gelince ihtiyacının olup olmadığını belirlemek üzere bir araştırma içerisine girdik. İhtiyaç sahibi olduğunu belirten annemizin ikamet ettiği mahalle muhtarlığıyla da iletişime geçtik. İhtiyaç sahibi olduğu teyit edilince kendisine akülü arabayı hediye etmeye karar verdik. Akülü arabasını kendisine teslim ederek kullanmaya başladı. Beyşehir’in anneleri olarak engelli annemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerini kullandı.

Engelli anne Ayşe İpek de, Beyşehir’in annelerine akülü araba hediye etmelerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Engelli, annenin, akülü, araba, sevinci,
Yorumlar
Haber Yazılımı