Haber Detayı
01 Ekim 2023 - Pazar 18:40 Bu haber 24103 kez okundu
 
Huğlu Meslek Yüksek Okulu ‘TEKNOFEST’te
Selçuk Üniversitesi Huğlu Meslek Yüksekokulu Silah Sanayi Teknikerliği öğrencileri tarafından üretilen tüfek ve tabancalar, TEKNOFEST İzmir'de sergilendi. Üniversite-sanayi işbirliğiyle gerçekleştirilen bu projede, okulun standı büyük ilgi gördü.
Bölgeden Haberi
Huğlu Meslek Yüksek Okulu ‘TEKNOFEST’te

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Huğlu Meslek Yüksekokulu Silah Sanayi Teknikerliği öğrencilerinin  sanayi işbirliğiyle ürettiği tüfek ve tabancalar, uzay, havacılık ve teknoloji festivali TEKNOFEST İzmir'de sergilendi.Stantta, üniversite-sanayi işbirliğiyle üretilen tüfek ve tabancalar, meraklılarının ilgisine sunuldu. 

Selçuk Üniversitesi ile 13 firma ile yapılan protokol sonucunda üretilen tüfekler ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.  SÜ Huğlu Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Abdulbaki Ulusoy ve Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Yurt İçi Satış Sorumlusu Selçuk Demirel'de ziyaretçilerle yakından ilgilenildiğini ve Türkiye'de bir ilk olduğunu, Huğlu'da protokol yapılan firmalarda öğrencilerimizin  staj yapma imkanı ve mezuniyet sonrasında iş bulmada kolaylık sağlandığını ifade etti.

 

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Huğlu, Meslek, Yüksek, Okulu, ‘TEKNOFEST’te,
Yorumlar
Haber Yazılımı