Haber Detayı
25 Nisan 2019 - Perşembe 15:52 Bu haber 7363 kez okundu
 
Hüyük İmrenler'de Şehitler Anısına Fidan Dikildi
HÜYÜK - Hüyük'de, şehitler anısına düzenlenen etkinlikte çok sayıda orman fidanı dikimi gerçekleştirildi.
Yaşam Haberi
Hüyük İmrenler'de Şehitler Anısına Fidan Dikildi

HÜYÜK - Hüyük ilçesinde, şehitler anısına düzenlenen etkinlikte çok sayıda orman fidanı dikimi gerçekleştirildi. 

Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Beyşehir ve Eşrefoğlu Yurt Müdürlüğü tarafından ilçeye bağlı İmrenler Mahallesi’nde 3.Şehitler Hatıra Ormanı Fidan Dikme Etkinliği düzenlendi.


Hüyük Belediyesi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Beyşehir Temsilciliği’nin de destek verdiği programda, şehitler hatıra ormanında çok sayıda orman fidanı toprakla buluşturuldu. 

Şehitler için dua edilmesi ile başlayan programda, katılımcılar daha önceki etkinliklerde dikilen fidanlara bakım yaparken, yeni dikilen fidanlara ise can suyu verdi. Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Beyşehir Temsilcisi Rasık Can, programda Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem’e bir plaket verdi. 

Etkinliğe, Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, Eşrefoğlu ve Beyşehir Yurt Müdürü Mustafa Songül, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Beyşehir Temsilcisi Rasık Can, İmrenler Mahallesi Muhtarı Fadime Açıkbaş, kurum müdürleri, yurt personeli ve üniversite öğrencileri, gaziler ile vatandaşlar katıldı.  

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Hüyük, İmrenler'de, Şehitler, Anısına, Fidan, Dikildi,
Yorumlar
Haber Yazılımı