Haber Detayı
18 Eylül 2023 - Pazartesi 11:00 Bu haber 23005 kez okundu
 
Hüyük’te Festival Orhan Hakalmaz Konseri İle Sona Erdi
HÜYÜK - Hüyük'de üç gündür devam eden Kırmızı Altın Gençlik Festivali sanatçı Orhan Hakalmaz’ın sahne aldığı final gecesindeki konser programı ile son buldu.
Bölgeden Haberi
Hüyük’te Festival Orhan Hakalmaz Konseri İle Sona Erdi

HÜYÜK - Hüyük'de üç gündür devam eden Kırmızı Altın Gençlik Festivali sanatçı Orhan Hakalmaz’ın sahne aldığı final gecesindeki konser programı ile son buldu.

Hüyük Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen festivalin kapanış gecesinde sahneye davet edilen Hüyük ilçesinin mahalle muhtarları Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem ile ekibine düzenlenen festivalden dolayı teşekkür etti.

Hüyük Muhtarlar Derneği Başkanı İlkay Ceylan, yaptığı konuşmasında, mahalle muhtarları olarak Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem ile birlikte 2019 yılında seçildikten sonra o günlerde verdiği sözlerin yüzde 99’unu yerine getirdiğini belirterek, muhtarlar ve mahalle halkları adına kendisine minnettar olduklarını dile getirdi. Ceylan, konuşmasının ardından Başkan Çiğdem’e günün anısına mahalle muhtarları olarak Hz.Ali kılıcı hediye etti.

Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem de Ceylan ve mahalle muhtarlarına teşekkür ederek, “Gönül isterdi ki gerçekten 2019’daki o manifestomuza yazdığımız her şeyi yapmak isterdim, bazı şeyleri de beceremedik ama şartları siz de biliyorsunuz ülke ekonomisini, krizleri, yangınları, depremleri, ama gücümüz yettiğince çaba sarf etmeye gayret ettik.

Duracağımız mı, durmayacağız. 2023’ün mart ayına kadar, görev süremiz doluncaya kadar da hizmet mücadelemize devam edeceğiz. Ben omuz omuza bütün mahalleler için çalıştığımız arkadaşlarıma bana ve yönetimimize duydukları güvenden dolayı da minnet ve şükranlarımı sunarım.”ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından festival kapsamında düzenlenen ‘çilek’ temalı fotoğraf yarışmasında dereceye giren isimlere ödülleri verildi.

Festivalin son akşamında sanatçı İbrahim Yıldız ile Orhan Hakalmaz sahne aldı.

Hakalmaz, yaklaşık iki saat kaldığı sahnede seslendirdiği türküleriyle Hüyüklüler’i adeta coşturdu.

Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem Hakalmaz’a verdiği konserden dolayı teşekkür ederek hediyesini verdi.

Hakalmaz’a seslendirdiği türkülerde alanı dolduran coşkulu kalabalık da eşlik etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Hüyük’te, Festival, Orhan, Hakalmaz, Konseri, İle, Sona, Erdi,
Yorumlar
Haber Yazılımı