Haber Detayı
20 Ekim 2023 - Cuma 18:44 Bu haber 16209 kez okundu
 
İlçe Yönetimi Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar ve Belediye Başkanı Adil Bayındır, 19 Eylül Muhtarlar Günü dolayısıyla Beyşehir’in merkez ve dış mahallelerinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.
Güncel Haberi
İlçe Yönetimi Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar,  “Muhtarlarımızın görevlerini layıkıyla yerine getirdiklerine inanıyorum.”diye konuştu.

Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar ve Belediye Başkanı Adil Bayındır, 19 Eylül Muhtarlar Günü dolayısıyla Beyşehir’in merkez ve dış mahallelerinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

Beyşehir Öğretmenevindeki kahvaltı programında muhtarlara hitaben bir konuşma yapan Kaymakam Akpınar,  “Muhtarlar, bizim vatandaşla doğrudan, köprü olarak gördüğümüz bir birimdir.Vatandaşlarımızın dertlerini, sorunlarını bize ileten kolumuzdur.”dedi.

Beyşehir’de görev yapan muhtarların görevlerini layıkıyla yerine getirdiklerine inandığını da dile getiren Akpınar, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Muhtarlarımızın önünde yeni bir seçim var, bu dönemin kazasız belasız şekilde tamamlanmasını temenni ediyorum. Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar gününü kutluyorum”

 

“SİZLERİN YERİ BENDE HEP AYRI OLACAKTIR”

 

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır da konuşmasında, görev yaptığı süre içerisinde mahalle muhtarlarıyla hep birlikte güzel işler başardıklarını ifade etti.

2019’dan beri bunun şahidi olduğunu dile getiren Bayındır, sözlerini şöyle sürdürdü:

 “Bizim emektar, halkın ta kendisi olan, halkla aramızdaki köprüleri kuran halkın kalbine bizi taşıyan şehrimin bütün sorunlarını, bölgesinin sorunlarını bize getiren muhtarlar ve de hanımefendiler. Ben bu heyetin 2019’dan beri şahidiyim. Dünya’yı kasıp kavuran korona virüs salgınında yaptıklarınızdan dolayı sizi kahraman olarak gördüğümü söylemek istiyorum.

19 Ekim muhtarlar gününde, kaderde önümüzde bir seçim var, birlikte olabiliriz, olamayız. Siz olursunuz, biz olamayız, biz oluruz, siz olmazsınız ama benim nezdimde, benim gözümde şu heyetin ayrı bir yeri olacaktır. Çünkü 1989-2004 yılları arasındaki muhtarlarımı da buradan rahmetle anıyorum.  Benim diyaloglarım pazara kadar değil, mezara kadardır. O yüzden sizlerin içimizde görev anında sıkıntılar olabilir ama sizler benim gözümde benim kadim dostlarımsınız. Bir ömür nerede olursam olayım, sizler benim için birer hatırasınız. Allah devlete zeval vermesin, birliğimiz bozulmasın gününüz mübarek olsun diyorum”

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü  İsmail Bayrak da yaptığı konuşmada, polis teşkilatı olarak muhtarlar ile koordineli çalıştıklarını belirterek,“Muhtarlarımızı müfettiş olarak görüyoruz. Onlar bazen bizim elimiz kolumuz kulağımız oluyor. Bu güzel gününüzde sizlerle beraber olmaktan mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bu anlamlı gününüz kutlu olsun.”ifadelerini kullandı.

Programın sonunda mahalle muhtarlarına günün anısına UNESCO  dünya kültür miras listesine giren Beyşehir Eşrefoğlu Camisi’nin minyatür çalışması hediye edildi.

Programa, Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bayrak, Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Metli, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, belediyenin birim amirleri ve muhtarlar katıldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: İlçe, Yönetimi, Muhtarlarla, Bir, Araya, Geldi,
Yorumlar
Haber Yazılımı