Haber Detayı
16 Nisan 2023 - Pazar 21:10 Bu haber 24836 kez okundu
 
İmrenler Yaşlı Bakımevi İhalesi Mayıs’ta
HÜYÜK - Hüyük İmrenler'de yapılması planlanan yaşlı bakımevi için Mayıs ayında ihale yapılacağı bildirildi.
Yaşam Haberi
İmrenler Yaşlı Bakımevi İhalesi Mayıs’ta

HÜYÜK - Hüyük İmrenler'de yapılması planlanan yaşlı bakımevi için Mayıs ayında ihale yapılacağı bildirildi.

Konuyla ilgili müjdeyi Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, sosyal medya hesabından projeyle ilgili görsellerin de yer aldığı paylaşımıyla kamuoyuna duyurdu.

Projeyle ilgili olarak bugüne kadar ellerinde olmayan bazı engellerle karşılaştıklarını ve bu yüzden gecikmeler yaşandığını belirten Çiğdem, “Biliyoruz çok geç kaldık. Yaşanan gecikmeden dolayı tüm halkımızdan özür diliyorum. Elimizde olmayan engellerle karşılaştık.” ifadelerine yer vererek süreci tamamladıklarını aktarıp, “Hüyük Belediyesi İmrenler Yaşlı Bakımevi ihalemiz Mayıs ayında gerçekleştirilecektir. Tüm hemşerilerimizi davet ediyorum” cümlelerine yer verdi.

Hüyük’ün İmrenler Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi Yasası yürürlüğe girmeden önce İmrenler Belediyesi hizmet binası olarak hizmet veren yapı, proje kapsamında yapılacak dönüşümle yaşlı bakımevine çevrilecek.

50 kişi konaklamalı ve 150 kişinin de günlük bakım hizmet alabileceği yaşlı bakımevi gerçekleştirilecek ihalenin ardından yürütülecek dönüşüm çalışmaları sonrasında bölgeye hizmet vermeye başlayacak.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: İmrenler, Yaşlı, Bakımevi, İhalesi, Mayıs’ta,
Yorumlar
Haber Yazılımı