Haber Detayı
04 Kasım 2019 - Pazartesi 09:57 Bu haber 8683 kez okundu
 
İYİ Partiye üye katılımı ve mahalle başkanları toplantısı
BEYŞEHİR - İYİ Parti Beyşehir İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği üye katılım program partililerin ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti. Programa katılan Teşkilat Başkanı Koray Aydın üyelere rozetlerini taktı.
Siyaset Haberi
İYİ Partiye üye katılımı ve mahalle başkanları toplantısı

İYİ Parti Beyşehir İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği üye katılım program partililerin ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti. Programa katılan Teşkilat Başkanı Koray Aydın üyelere rozetlerini taktı.
 

Programa İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, İYİ Parti GİK Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan, Konya İl Başkanı Avukat Gökhan Tozoğlu, ilçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda Beyşehirli vatandaş katıldı.

Konuşmalardan sonra çeşitli partilerden ayrılan ve ilk kez üye olan çok sayıda vatandaşa rozetleri takıldı. Mahalle Teşkilatlarının kuruluşunda üstün gayret ve başarı gösteren Mahalle Başkanlarına teşekkür belgesi verildi.

İYİ Parti'nin kuruluşunun iki yılını doldurduğunu ifade eden Aydın, her türlü zorluğa karşı bu partiyi kurmayı başardıklarını söyleyerek, "En büyük güç inançtır. İnanmış insandan büyük bir güç yoktur. Bu insanlar özellikle bir hedefe kilitlenmişse, onların başaramayacağı hiç birşey yoktur. 25 Ekim'de partiyi kurduk, sadece 2 ayda teşkilatlandık. Biz yetki verdik siz kurdunuz. Sizin gayretleriniz, emeklerinizle Türkiye genelinde bir partinin teşkilatlanmasını sağladınız. Bu sizin eseriniz, sizin başarınız. Kuruluş gününden beri o zor şartlara teslim olmadan, sağlam bir irade ortaya koyarak, bu milletin geleceğine el koyma kararlığı gösteren bütün arkadaşlarımıza Türk Milleti adına teşekkür ediyorum. 2 ayda kurulmuş olan İYİ Parti, siyasi iktidarın milletin burada, İYİ Parti'de toplanmasını fark etmesiyle, erken seçim kararı alabileceğini tahmin ederek kısa sürede teşkilatlanmayı yaptık. Türk Siyasi hayatında bunu başarabilen bir parti yok, bu destanı yazan sizlersiniz. Böyle yazılmış destan yok. İYİ Parti kararlılığın, emeğin, alın terinin ürünüdür. Burada görev yapan insanlar hazıra konarak görev yapmadılar. Hep birlikte mücadele ederek, bu eseri meydana getirdik. Ankara'daki kongreye toplanan on binler, iktidarın planını değiştirtti. 15 gün sonra seçim kararı aldılar. Aslında erken seçim kararı almadılar. Hızlı seçim kararı aldılar. Türkiye'de 2 tane hızlı seçim yapıldı, bunlardan bir tanesi 1995 yılının Aralık ayında yapılan seçimdir. Bir diğeri de en kısa takvimle yapılmış olan 24 Haziran'daki seçim kararıdır" dedi.
İYİ Parti'nin Meclis Grubunda her konuyu korkmadan gündeme getirdiğini söyleyen Koray Aydın, "Ezilen, hakkı gasp edilen kesimlerin sesi olduk. Bugün Türkiye'yi yöneten siyasal iktidarın en fazla çekindiği siyasal hareket ortaya çıkmıştır" dedi.

İşsizlik rakamlarının rekor seviyelere ulaştığını belirten Aydın, AK Partili isimlerin 'işsizlik yok' açıklamalarına sert tepki göstererek, "Milletin aklıyla alay ediyor. Bundan ibretlik bir olay olamaz. Bunlar kendilerini milletin, devletin sahibi görüyorlar. Hepimizi de maraba görüyorlar. Bu Millete tepeden bakan anlayışın Türkiye'yi götürebileceği hiç birşey yoktur" dedi.
Programda konuşmaların ardından İYİ Parti'ye katılan isimlere parti rozetleri takıldı. İYİ Parti teşkilatlarında başarıyla çalışan partililere de "Teşekkür Belgesi" takdim edildi

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: İYİ, Partiye, üye, katılımı, ve, mahalle, başkanları, toplantısı,
Yorumlar
Haber Yazılımı