Haber Detayı
17 Kasım 2018 - Cumartesi 11:06 Bu haber 11290 kez okundu
 
Kan Bağışına Yoğun Katılım
BEYŞEHİR - Beyşehir Kaymakamlığı, Beyşehir Belediye Başkanlığı ve Beyşehir Devlet Hastane koordinatörlüğünde düzenlenen kan bağışı kampanyasında rekor katılım sağlandı.
Sağlık Haberi
Kan Bağışına Yoğun Katılım

BEYŞEHİR - Halkın yoğun ilgi gösterdiği kampanyaya, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personeller ile sivil toplum kuruluşu gönüllüleri de destek verdi. 

       Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Emniyet Müdürü Salih Erdem, Hastana Başhekimi Sıtkı Küçükbuzcu’da bizzat kan vererek kan bağışı kampanyasına destek oldular.
 

         Kaymakam Özdemir yaptığı açıklamada; “kendimi oldukça mutlu hissediyorum, kan verme işleminin kişinin sağlığı açısında önemli olduğunu, diğer taraftanda ihtiyacı olan hastalara bağışla karşılanan bu kanı vermekten kendimi mutlu ve bahtiyar hissediyorum. Herkese tavsiye ediyorum bu kan verme işlemini, aslında bu her insan için milli bir görev olmalı, en azından vicdani bir görev. Bu kan verme işlemi için 80 milyon insanımızın duyarlı olması temennimizdir” dedi.


        Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Mehmet Kendir’de yaptığı açıklamada; “Kızılay Beyşehir’de sürekli kampanyalar yapıyordu. Hastane olarak sağlık kuruluşu olarak bizde yapılması, vatandaşın kampanyaya ilgisinin daha fazla olacağını düşündük. Nitekim kampanyaya olan ilgi fazla. Katılım olarak Beyşehir’deki tüm kamu ve özel kurumlar ile STK’larında desteği ile Beyşehir’de yeni bir rekora imza atmayı düşünüyoruz” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Kan, Bağışına, Yoğun, Katılım,
Yorumlar
Haber Yazılımı