Haber Detayı
12 Şubat 2019 - Salı 09:53 Bu haber 4479 kez okundu
 
Konya'dan Cizre'ye Ayni Yardım
Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı tarafından, Şırnak'ın Cizre ilçesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere 1 tır ihtiyaç malzemesi gönderildi.
Yaşam Haberi
Konya'dan Cizre'ye Ayni Yardım

Vakıf yetkilisi Fatma Nur Aşcı, yardım tırını uğurlama töreninde yaptığı açıklamada, vakıf olarak sadece evlenecek nişanlı çiftlerin değil, ihtiyaç sahibi her insanın yanında yer almaya gayret ettiklerini söyledi.

Mehir Vakfı'nın aile kurumuna yaptığı hizmetlerin her geçen gün arttığını, bundan sonra da faaliyetlerini hayırseverlerin destekleriyle arttırarak devam edeceklerini belirten Aşcı, şunları kaydetti: "Bugün Konya’dan Cizre’ye kardeşlik köprüsünü güçlendirme amacıyla hazırlamış olduğumuz ayni yardım aracımızı gönderiyoruz. Cizre ilçemizde dağıtılmak üzere aracımızda 456 bin 265 lira değerinde 28 kalemden oluşan ürün bulunuyor. Bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen vakıf yöneticilerimize, yardımların temininde bizlere desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize ve bu eşyaların Cizre’de yaşayan ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırılmasında yardımcı olan ülkemizin güzide kuruluşu Türk Kızılayı’na çok teşekkür ediyoruz."

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Konya'dan, Cizre'ye, Ayni, Yardım, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı