Haber Detayı
27 Ağustos 2019 - Salı 18:21 Bu haber 5795 kez okundu
 
Mehmet Taşdiken ve Sanatçılardan Başkan Bayındır'a Ziyareit
BEYŞEHİR - Hüyük'e bağlı Çavuş Mahallesi’nde bulunan Sonsuz Şükran Köyü’nün Kurucusu Mehmet Taşdiken ve beraberindeki bazı sanatçılar, Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.
Güncel Haberi
Mehmet Taşdiken ve Sanatçılardan Başkan Bayındır'a Ziyareit

BEYŞEHİR - Hüyük'e bağlı Çavuş Mahallesi’nde bulunan Sonsuz Şükran Köyü’nün  Kurucusu Mehmet Taşdiken ve beraberindeki bazı sanatçılar, Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Taşdiken, beraberindeki oyuncu Mustafa Uzunyılmaz, sanatçılar Meral Aran Kaysı ve Çiğdem Akkaya ile birlikte Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’ı makamında ziyaret etti.

Taşdiken ve beraberindeki sanatçılar, Başkanımız Adil Bayındır’a 4’üncü dönem belediye başkanlığının hayırlı olması dileğinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Bayındır, Taşdiken öncülüğünde hayata  geçirilen Sonsuz Şükran Köyü Projesi’nin bölgeye kattığı değeri çok önemsediklerini belirterek, bu anlamda yürütülen tüm çalışmaları büyük bir gurur ve takdirle yakından takip ettiklerini belirtti.

Başkanımız Bayındır, tüm dünyaya örnek bir proje olan Sonsuz Şükran Köyü’nün bir benzerini de sanatçılar tarafından destek verilmesi halinde Beyşehir’in bir bölgesinde kurmayı çok arzu ettiklerini dile getirdi.

Ziyaret, karşılıklı olarak bir süre devam eden sohbetin ardından son buldu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Mehmet, Taşdiken, ve, Sanatçılardan, Başkan, Bayındır'a, Ziyareit,
Yorumlar
Haber Yazılımı