Haber Detayı
14 Ekim 2014 - Salı 20:43 Bu haber 5661 kez okundu
 
Özaltun: Batık teknelerden çok şikayet aldık
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gölden çıkarılan batık tekne enkazları dolayısıyla vatandaşlardan çok sayıda şikayet aldıklarını söyledi.
Sağlık Haberi
Özaltun: Batık teknelerden çok şikayet aldık

BEYŞEHİR - Beyşehir Gölü kıyılarında görüntü ve çevre kirliliği oluşturduğu gerekçesiyle yapılan çalışmayla tatlı sulardan batık tekne ve gezinti yatların çıkarılması memnuniyet yarattı.
       Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun,Başkan Yardımcısı Kahraman Göksu ile birlikte çalışma yürütülen göl kıyısında incelemede bulunurken, Beyşehir Belediyesi Sualtı Arama Kurtarma ekiplerinin de destek verdiği faaliyet ile geçtiğimiz yıllarda şiddetli fırtına nedeniyle batarak göl sularına gömülen 2 teknenin vinç yardımıyla karaya çıkarıldığını bildirdi. Özaltun, konuyla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: Binlerce Beyşehirli ve tatilcinin her gün ziyaret ettiği akşam saatlerinde göl kıyısına gelerek güneşin batışını seyrettiği kıyılarda batık teknelerin ve yatların olması göze hoş gelmiyordu. Bu konuda da vatandaşlarımızdan çok şikayet alıyorduk. Görüntü kirliliğinin yanında çevre kirliliği oluşturan batıkların gölden çıkartılmasını göreve geldiğimiz zaman planladık. Ancak; ilkbahar ve yaz döneminde Beyşehir Gölü sahilinin kalabalık olması nedeniyle vatandaşımızı da rahatsız etmemek adına Sualtı Arama Kurtarma Timleri, Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğümüzün koordineli çalışmaları sonunda göl içerisinde ki batık tekne ve yatı kısa bir sürede gölden çıkardık”

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir, Belediye, Başkanı, Murat, Özaltun, gölden, çıkarılan, batı
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Özaltun: Batık teknelerden çok şikayet aldık
Özaltun: Batık teknelerden çok şikayet aldık
Yorumlar
Haber Yazılımı