Haber Detayı
02 Nisan 2018 - Pazartesi 11:53 Bu haber 14455 kez okundu
 
Sağlık-Der Konya Şubesi 2. Olağan Genel Kurulu
22 Nisan 2015 tarihinde tüzel kişiliğine kavuşan, 15.08.2015 tarihinde ise 1. Olağan Genel Kurulunu yapan Sağlık-Der Konya Şubesi; 2. Olağan Genel Kurulunu 31 Mart 2018 Cumartesi günü dernek ofisinde gerçekleştirdi.
Sağlık Haberi
Sağlık-Der Konya Şubesi 2. Olağan Genel Kurulu

Yaklaşık üç yıllık çalışma döneminin de değerlendirildiği genel kurulda konuşan İl Başkanı Mustafa Şimşek “iyi bir ekip çalışması ile bugüne kadar birçok başarılı çalışmaya imza attık, yapılan kongre ile kabına sığmamaya başlayan çalışmalarımız daha kurumsal bir zeminde yürüyecektir” dedi.

Sağlık-Der Konya Şubesinin yapılan 2. Olağan Genel Kurulunda; Konya İl Başkanlığına Mustafa Şimşek, Başkan Yardımcılığına Dr. Muhammet Sait Yalçın, Sayman Üyeliğe Ecz. Adem Çakıcı, Şube Sekreterliğine Dr. Mehmet Kendir ve Üyeliğe Ebe Melike Oğuz seçildi.

Seçimin akabinde bir teşekkür konuşması da yapan Sağlık-Der Konya İl Başkanı Mustafa Şimşek “bugün ki yapılan derneğimizin 2 Olağan Genel Kurulunda ekibimizi yönetim kuruluna layık gören üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz, derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen tüm arkadaşlarımızı unutmadık, unutmayacağız, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Vira Bismillah” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Sağlık-Der, Konya, Şubesi, 2., Olağan, Genel, Kurulu,
Yorumlar
Haber Yazılımı