Haber Detayı
11 Ekim 2023 - Çarşamba 14:26 Bu haber 5935 kez okundu
 
Silahları çorapların içine sakladı
Beyşehir ilçesinde silah kaçakçılığı operasyonu kapsamında gözaltına alınan kişi tutuklandı.
- Haberi
Silahları çorapların içine sakladı

Beyşehir ilçesinde polis ekiplerinin 5 ayrı adrese eş zamanlı olarak düzenlediği operasyonda, 21 tabanca ile çok sayıda silah parçası ele geçirildi.

Beyşehir’de ruhsatsız silah üretimi ve ticareti yapıldığı tespit edilen 5 ayrı adrese Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu Amirliği ekiplerince  eş zamanlı olarak operasyon düzenlenmiş,arama yapılan adreslerde çok sayıda ruhsatsız silah ve silah parçaları ve tabanca mermileri geçirilmiş ve Y.V. (44) isimli şüpheli ekiplerce yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Şüphelinin kurusıkı tabancaları normal tabancaya dönüştürdüğü ve özel kalıplardan çıkan tabanca parçalarını da atışa hazır hale getirerek ülke genelinde silah ticareti yaptığının tespit edilmesi üzerine polis ekipleri harekete geçmişti.

Tespit edilen 5 ayrı adresten Gündoğdu Mahallesi’ndeki bir evin garaj ve ağıl olarak kullanılan bölümünde, fasulye saplarının altında bulunan çorapların içerisine gizlenmiş vaziyette marka ve seri numarası olmayan 21 adet şarjörü takılı tabanca,  10 adet tabanca gövdesi, 64 adet tabanca imaline yarayan muhtelif silah parçası  ve bin 841 adet tabanca mermisi ele geçirilmişti.

Diğer adreslerde yapılan aramada da 2 adet el yapımı ruhsatsız av tüfeği ve çok sayıda av tüfeği fişeği bulunmuştu.

Polis ekiplerince gözaltına alınan 7 adet suç kaydı bulunan Y.V.  (44) emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Beyşehir adliyesine sevk edildi.

Şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Silahları, çorapların, içine, sakladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı