Haber Detayı
26 Mart 2019 - Salı 16:40 Bu haber 5943 kez okundu
 
SP Adayı Acar, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
BEYŞEHİR - Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini belirten Saadet Partisi Adayı Mustafa Acar; "insanlarımızdan büyük teveccüh görüyoruz" dedi.
Siyaset Haberi
SP Adayı Acar, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

BEYŞEHİR - Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini belirten Saadet Partisi Adayı Mustafa Acar; "55 uzak Mahallemizin 53 ünü ziyaret ettik, bazı birçok Mahallelerimiz den gelen istek üzerine kendilerini ikinci kez ziyaret ettik. İnsanlarımızdan büyük teveccüh görüyoruz, bizi sıcak bir ilgi alaka ile karşılayıp, sohbetlerimizi dikkatli bir şekilde takip ediyorlar" dedi.

Acar, mahalle ziyaretlerinin yanında 23 ve 26 Mart günlerinde Kanal 42 TV de iki kez yayın konuğu olduğunu, neden kendisine oy verilmesi gerektiğini, ve Beyşehir için düşündüğümüz projelerimizi detaylıca anlattık" dedi.

Beyşehir bu sefer gösterişe, kalabalık görüntü vermeye çalışanlara, yapılamayacak bile olsa da vadedilen sloganlara DEĞİL, MÜKTESEBATA DENENMEMİŞ ADAYA Mustafa Acar a oy verecek, bunu temaslarımızda insanlarımızın gözlerinden okuyorum şeklinde açıklamalarda bulundu.

Acar "bilindiği gibi seçime 3 aday giriyor. Karşımdaki 2 aday 15 er yıl olmak üzere Beyşehir de 30 yıl başkanlık eden parti veya kişidirler. Beyşehir'e yakışır estetikte, işlevsellikte bir BELEDİYE BİNASI bile yapıp verememişlerdir. Aslında bana oy vermeleri için başka bir şey söylemeye bile gerek yok."

"Beyşehirliler teveccüh gösterip Allah’u Teala da takdir ederse, Beyşehir'in şanına yakışır bir belediye (Belediye Binası Şehrin evi dir. Biz böyle düşünürüz.) binası, otopark, yaya ve araç trafiği düzenlemesini, seyir tepesi, güneş enerji paneli ile elektrik üretimi sistemini, göl ve buna bağlı su sporları, turizm projelerini, Belediye İktisadi Teşebbüsleri projelerini ve doğalgaz projelerini hemen bir bir hayata geçireceğim. Sade yalın şeffaf meclisimle hiçbir POLEMİKLE uğraşmadan MESAİMİZİ BEYŞEHİR'E hasredeceğiz" dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: SP, Adayı, Acar,, Seçim, Çalışmalarını, Sürdürüyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı