Haber Detayı
13 Mayıs 2019 - Pazartesi 10:29 Bu haber 22566 kez okundu
 
TOKİ Beyşehir Kura Çekilişi Yapıldı
BEYŞEHİR - 50 bin sosyal konut projesi kapsamında yer alan Toki Beyşehir kura sonuçları isim listesi belli oldu.
Ekonomi Haberi
TOKİ Beyşehir Kura Çekilişi Yapıldı

BEYŞEHİR - 50 bin sosyal konut projesi kapsamında yer alan Toki Beyşehir kura sonuçları isim listesi belli oldu.

Emekli vatandaşlar tarafından merak edilen Toki Beyşehir kura sonuçları isim listesi Toki tarafından açıklandı. Beyşehir Toki çekilişi sonuçları ile hak sahipleri belli oldu. Beyşehir Toki kura sonuçları isim listesinin belli olduğu kura töreni 11 Mayıs Cuma günü, Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezinde gerçekleşti. 

Kura çekilişine Ak Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Belediye başkanı Adil Bayındır, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Beyşehir ilçe Başkanı Mustafa Şenol ve yönetimi ile kura çekimine katılacak vatandaşlar katıldı.

İşte merak edilen Beyşehir Toki kura sonuçları isim listesi ;

TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif projesinde 256 adet 2+1 ve 149 adet 3+1 olmak üzere toplam 405 daire yer alıyor. Projedeki 2+1 daireler 102 metrekare, 3+1 daireler 149 metrekare büyüklüğe sahip.

Projedeki 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 163 bin 200 TL, 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları ise 217 bin 600 TL olarak belirlendi.

Beyşehir yeni Toki projeleri arasında yer alan, Beyşehir Toki başvurusu 2019 kapsamında 6 Mart tarihinde başladı ve 19 Nisan 2019 tarihinde sona ermişti.

TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif kurasında, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 2 iş günü sonrasında T.Halk Bankası A.Ş. Konya şubelerinden geri alabilecek.

2+1 kura sonuçları için tıklayınız.

3+1 kura sonuçları için tıklayınız. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: TOKİ, Beyşehir, Kura, Çekilişi, Yapıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı