Haber Detayı
10 Mayıs 2023 - Çarşamba 12:03 Bu haber 24306 kez okundu
 
Turizmde yeni kariyer imkanları ve İşsizseniz, iş sizsiniz
BEYŞEHİR - Genç İşsizliğini Önlemek İçin Çalışıyoruz: ‘’İşsizseniz; İş, Sizsiniz!’’ Projesi konulu çevrim içi söyleşisi gerçekleştirildi.
Ekonomi Haberi
Turizmde yeni kariyer imkanları ve İşsizseniz, iş sizsiniz

BEYŞEHİR -  Genç İşsizliğini Önlemek İçin Çalışıyoruz: ‘’İşsizseniz; İş, Sizsiniz!’’ Projesi konulu çevrim içi söyleşisi gerçekleştirildi.

Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenen ve moderatörlüğünü Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Karaman’ın üstlendiği; Manavgat Güney İş İnsan Kaynakları Danışmanı Güngör Karaca’nın konuşmacı olarak katıldığı ‘’Turizmde yeni kariyer imkanları ve İşsizseniz, iş sizsiniz!’’ projesi’’ konulu çevrimiçi söyleşi gerçekleştirildi.

Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Karaman ‘’Pazarın bütün paydaşlarına ulaşabileceğimiz bir kanal açtık’’ diyerek öğrencilere istihdam garantili fakülte projesini hayata geçirdiklerini bir kere daha yinelerken, Manavgat Güney İş İnsan Kaynakları Danışmanı Güngör Karaca bu protokolü imzalamaktan büyük mutluluk duyduklarını öğrenciler için elinden geleni yapacağına söz verdiğini dile getirdi.

Karaman, ‘’Geçen sene 28, bu sene 41 öğrencimizi iş sahibi yaptık. Genç işsiz diye bir şey olmamalı. Her zaman dediğim gibi ‘İşsizseniz; iş, sizsiniz’. Pazarın bütün paydaşlarına ulaşabileceğimiz bir kanal açtık kimse artık bu okulda iş bulamadım dememeli. Öğrencilerimiz yeter ki çalışmak istesin. Bu vesile ile bu projeyi hayata geçirmemizdeki desteklerinden dolayı başta Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Metin Aksoy olmak üzere üniversitemiz üst yönetimine, Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi akademik ve idari personeline çok teşekkür ediyorum.‘’ dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Turizmde, yeni, kariyer, imkanları, ve, İşsizseniz,, iş, sizsiniz,
Yorumlar
Haber Yazılımı